AcasăNewsHoria Moculescu nu scapa de operatie: “Nu ma ingrijorez, chiar daca am...

Horia Moculescu nu scapa de operatie: “Nu ma ingrijorez, chiar daca am probleme cu inima”

Transportat de urgenta la spital, duminica dimineata, in urma unei crize de colecist, Horia Moculescu va ajunge zilele astea pe masa de operatie. In urma analizelor medicii au decis ca luni sau marti compozitorul sa fie operat laparoscopic, cu anestezie generala.

Duminica, Horia Moculescu a fost transportat de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala din cauza unei crize de colecist, iar luni dimineata, dupe o serie de analize, medicii l-au anuntat ca zilele astea va fi operat laparoscopic, cu anestezie generala.

Insa, in ciuda faptului ca are probleme cu inima, compozitorul se arata optimist si spune ca nu are motive sa se ingrijoreze din cauza operatiei la care urmeaza sa fie supus.

”Azi sau maine (luni sau marti, n.r.) ma vor opera laparoscopic. Voi fi supus unei anestezii generale, dar sunt convins ca voi fi bine dupa operatie. Nu am de ce sa ma ingrijorez in privinta anesteziei, chiar daca am probleme cu inima. De fapt, nu mi-e firca decat de moarte, nu de aceasta operatie. Iar acum nici nu se poate vorbi de moarte”, a declarat Horia Moculescu, citat de ziarul libertatea.ro.

Horia Moculescu a ajuns, in cursul zilei de duminica, la Spitalul Floreasca, unde a fost transportat ca urmare a unei crize de colecist. El a fost internat si urmeaza sa fie supus unei operatii, dupa ce medicii au efectuat o serii de investigatii.

Citeste si:

Horia Moculescu, dus de urgenta la spital!

author avatar
Alina Costache
200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger