AcasăNewsHoria Grigorescu și-a anunțat plecarea de la vârful Poștei Române. Cine va...

Horia Grigorescu și-a anunțat plecarea de la vârful Poștei Române. Cine va fi noul director general

Horia Grigorescu și-a anunțat plecarea de la vârful Poștei Române. Cine va fi noul director general (foto: Facebook/Valentin Grigorescu)

Pe finalul acestei săptămâni s-a aflat despre o schimbare în fotoliul de director general al companiei Poșta Română.

Horia Grigorescu și-a anunțat, vineri, plecarea din această funcție, pe care o deținuse încă de la finele anului 2019. Cu această ocazie, s-a aflat că unul dintre cei doi directori generali adjuncți ai Poștei Române, respectiv Florin Valentin Ștefan, va prelua atribuțiile care îi revin numărului 1 din cadrul acestei companii.

”Astăzi (vineri-n.n), 11 iunie 2021, vreau să anunţ faptul că are loc tranziţia managementului executiv al Poştei Române, predând astfel ştafeta din poziţia de director general domnului Valentin Ştefan.

Îi doresc, pe această cale, să aibă parte de un mandat eficient, plin de realizări, care să ducă la bun sfârşit reformele demarate în Poşta Română, asigurându-l totodată de întregul suport în perioada de tranziţie”, a precizat Grigorescu, prin intermediul unui mesaj transmis presei.

Totodată, Horia Grigorescu explică și cum a survenit această hotărâre, susținând că a simțit nevoia unei schimbări la nivel profesional. ”Această decizie vine în contextul în care am simţit nevoia unei noi provocări profesionale în zona de business şi juridică, având sentimentul că obiectivele pe care mi le-am propus la acceptarea mandatului de director general au fost îndeplinite în mare măsură”, a mai transmis acesta.

365 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger