AcasăNewsHoria Georgescu: Ministrii si-au facut-o cu mana lor

Horia Georgescu: Ministrii si-au facut-o cu mana lor

Horia Georgescu dezminte orice implicare electorala din partea ANI

Ovidiu Silaghi, Liviu Pop, Eduard Hellvig si Dan Mihalache intentionat au trimis tarziu documentele justificative, pentru a putea acuza ulterior implicarea politica a ANI, afirma seful Agentiei.

Horia Georgescu dezminte orice implicare electorala din partea ANI

Presedintele ANI, Horia Georgescu, sustine ca legea obliga Agentia sa respecte anumite termene, acesta fiind motivul pentru care anuntul privind starea de incompatibilitate in care se afla cei patru membri ai Guvernului a coincis cu debutul campaniei electorale.

”Noi nu putem sa ne reglam investigatiile in functie de campaniile electorale, pentru ca ar insemna sa nu mai facem niciun dosar”, acuza la randul lui Georgescu, amintind in context si ca au mai existat doua campanii electorale in acest an: pentru alegerile locale si pentru referendum. ”Niciodata pentru politicienii gasiti cu probleme nu este un moment bun!”, conchide seful ANI.

author avatar
Simona Badulescu
376 afisari

1 COMENTARIU

  1. ce nesimtit acest Georgescu,ne crede pe toti p[rosti.Nu cred ca poti acuza pe cineva fara acte dar ….este campanie.Ce crede ANI ca asa fapte sunt meritorii? Pentru marea majoritate NU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger