AcasăNewsHoria Constantinescu, de la ANPC, la un pas de bătaie în piaţă:...

Horia Constantinescu, de la ANPC, la un pas de bătaie în piaţă: „Duminică, în loc să stau pe acasă…”

Horia Constantinescu: ”Sunt zeci de mii de sesizări pe care ANPC le gestionează”

Președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Horia Constantinescu, a intrat în conflict cu vânătorii din piaţă. De data aceasta într-unul de ordin fizic.

Oficialul Agenţiei a mers în control, duminică, la o piaţă volantă de lângă Academia Militară. Aici, i-a atras atenţia unui comerciant că produsele sale nu sunt tradiţionale. De aici până la scandal n-a fost decât un pas.

Horia Constantinescu, ameninţat

Vânzătorul respectiv a strigat și l-a amenințat pe Horia Constantinescu.

Nu mi-e frică, nu mi-e frică de bau bau. Reacții violente au întotdeauna cei prinși cu mâța-n sac sau, în cazul de față, cu tradiția mânărită. Ieri, in piața volantă din fața Academiei Militare, a fost un mic front, pentru că tot se potriveau noțiunile.

Nu am cerut altceva, în afară de a vă informa că produsele respective NU SUNT TRADIȚIONALE! Atunci, s-a risipit vraja. Trist este că așa este respectată o autoritate a statului…

PS: Și aici, la venirea poliției, m-am legitimat cu legitimația de serviciu. Și acum, tot în exercițiul funcțiunii eram. Duminică, în loc să stau pe acasă…

Mulțumesc și colegilor, care au venit alături de mine, din ziua lor liberă (ora de trezire 04:30)”, a postat Horia Constantinescu pe o rețea socială.

author avatar
Andrei Ștefan
14.020 afisari

18 COMENTARII

  1. are dreptate 100 % Constantinescu , e plin de smecheri care cresc porci cu apa si hartie si carnea nu are nici un gust si curge si apa din ea . trebuie intrat tare in ei .

  2. Totul se întâmplă din cauza controalelor sporadice și cu măsuri vagi. Dacă ipochimenului i-ar fi confiscat marfa și i-ar fi tras și o amenda sa-l usture în dos, sa văd atunci dacă ar mai fi făcut gargară. Bravo și cât mai multe.

  3. Si la targul facut de Negoita langa hala Laminor ( ce se mai laudă ipocritu’ cu constructia aia hidoasa !!! ) se vindeau mititei cumparati din Selgros ( am auzit vanzatorii vorbind intre ei ! )

  4. Rog pe el Constantinescu să dispună verificarea distribuției de apa in București,pentru că eu sunt furat de Apa Nova in mod grosolan! Să- mi factureze un consum de 47 000 litri apă( 47 mc) la o familie de 4 membri,adică 17,5 litri consum orar pe membru de familie,este aberant. Contoarele lor nu au văzut metrologia! Este inadmisibil! Mulțumesc anticipat,pot da date concrete la tel 0745034300!

  5. Da ,prea blânzi cu infractorii.De la un Stat totalitar am ajuns la unul f slab,imaginar aproape…Nu e mai puțin adevărat că cei care sunt in slujba Statului prin diverse funcții treb sa le „mulțumească” politicienilor pt imaginea asta și cum multi sunt pusi de ei în funcții,chiar o fac.Cum ?Pai la asculta ordinele idioate,nu-i contrazic când dau legi tâmpite,nu fac demonstrații,etc …Cat despre reguli,mai marii justiției ar trebui sa înțeleagă că nu orice prostioara trebuie tratata în instanță ,că așa sufocam sistemul (și că trebuia o instanță dedicata chiar pt mici litigii,rapide).Iar cei care sunt vinovați trebuie penalizați pe loc cu măsurile care pot fi luate imediat(in cazul asta se schimba eticheta că marfa nu era stricată ci doar fals integrata in alta categorie) apoi trei amenzi :pt hoție,pt deranjarea liniștii și pt ofensa adusa unui oficial+intimidare.Daca Statul nu ar proteja unele minorități ,nu ar fi plin de prosti,lași și leneși(care prefera sa stea la birou) și nu ar căuta doar voturi(sa nu deranjam /supărăm votantul potențial) ar avea mai mulți bani din asta și forța de muncă gratis(că nu văd pușcăriași pe la reparat drumuri-sunt la căldurică,la TV și „scolarizare” ,că învață unul de altul in timp ce noi muncim sa plătim taxe să-i ținem acolo pe ei).

  6. Daaa pe micii comercianti !
    Dar la mega image nu se duce ca au directive de la uniunea europeana sa distruga ce a mai ramas.
    Nu au loc de o ramasita romaneasca.
    Sa dispara orice urma de comerciant roman.

    • Păpușării vor sa falimenteze pe români , folosind controalele că instrument de represiune, in timp ce firmele străine care fac și evaziune fiscală la greu, sunt lăsate în pace.Abia aștept ziua, care nu e departe, să-i văd pe acești oameni care aplica preferențial legile, ce vor pune pe masa , cînd efectul acțiunilor lor i-si vor atinge scopul-foametea .
      Ce seamănă omul aceea va secera.

  7. Păpușării au ura pe români , vor sa ne falimenteze folosind controalele ca instrument de represiune, in timp ce firmele străine care fac și evaziune fiscală la greu, sunt ocolite.Abia aștept să-i văd pe toți ăștia care aplica legea , in mod preferențial, ce vor pune pe masa la familiile lor cînd efectul acțiunilor lor va aduce foametea multdorita .Ce seamănă omul , aceea va secera.

  8. Ba frate ANPC ul asta trebuie reformat complet. Am avut un incident cu un depănator de mașini de spălat vase.. Le am făcut sesizare ,m au trimis la plimbare. Că sa nu zic că ei nu au expert in domeniile de prestări de,adică să vina x de la ei să zică că am eu sau meseriașul dreptate. Cum sa respecte cineva ANPC ul când e condus numai de incapabili ???

  9. Și da vine peste producător iar când se duc la metro, carefour etc pleacă cu sacosile pline,cum au făcut acum 2 ani la metro militari, au plecat cu mașini de spălat, frigidere etc moca că șpagă de la ei și au închis ochii…mama lor de șpăgari de ANPC….

  10. Sa meargă și la RADET(Termoenergetica)unde se facturează căldură însă se livrează apa rece și nici vorba de parametri(presiune)Pai,poate?A dat lovitura la un tarabagiu,ce sa zic! Tradițional este la mama acasă,fără aditivi.Unde se vinde asa ceva?Sa verifice lucruri serioase și sa lase prosteala cu tarabagii.Nu ne pacaleste nimeni pt ca stim cu este traditional.Murim în apartamente de frig și plătim de parca am avea 50grade.,ca de apa calda nici nu mai zic,doar plătim și nici nu ne mai spalam😅 Dnu’Horica,lasă bre gargara,dormi și treci la verificări serioase,asa m-as simți protejat!

  11. Dacă dnu’Horica,tartor la ANPC,a avut nevoie de protecție speciala(forte de ordine)atunci pe noi (ce multi)cine ne protejează?… Or tartorul este o persoana conflictuala,or nu este abil pt poziția flendurata în fata unor tarabagii,oameni simpli și fără sa stie cine este tartorul!Au crezut ca le-a jignit marfa și au sărit la bătaie,ca na,dacă nu știi sa comunici la orice nivel mai bine dormi liniștit!

  12. Nu este singurul „sibian”. Aproape toți din piețe care se numesc „sibieni” au marfă cumpărată de la angro, brânză e făcută pe lângă București, tot ce este afumatura de la angrosiști, etc. Dacă dați o raită prin piețe și vizualizați produsele veți constata că au aceeași forma, culoare etc. nu este nici-o diferență între producători. Am luat aminte de acest lucru de la un prieten care-i aproviziona si care s-a lăsat de meserie pentru ca l-a apucat scârba.
    Cereți înainte de a cumpăra certificat de producător sau măcar cartea de identitate care să ateste că e din zona Sibiului sau de la țară.

  13. Ai dat-o la pace cu Pescobar și acum ai venit în piață!

  14. Dar de ce dl Constantinescu nu merge si in piata Obor, si in piata Progresul, si in toate pietele din Bucuresti , unde 99,99 % din comercianti iau marfa de la targul en gros Pucheni sau depozitul de legume fructe Voluntari si o revand cu adaos comercial de aproape 100%, aici este evaziunea fiscala pe care nu o vede nimeni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger