AcasăNewsHoria Constantinescu, de la ANPC, la un pas de bătaie în piaţă:...

Horia Constantinescu, de la ANPC, la un pas de bătaie în piaţă: „Duminică, în loc să stau pe acasă…”

Horia Constantinescu: ”Sunt zeci de mii de sesizări pe care ANPC le gestionează”

Președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Horia Constantinescu, a intrat în conflict cu vânătorii din piaţă. De data aceasta într-unul de ordin fizic.

Oficialul Agenţiei a mers în control, duminică, la o piaţă volantă de lângă Academia Militară. Aici, i-a atras atenţia unui comerciant că produsele sale nu sunt tradiţionale. De aici până la scandal n-a fost decât un pas.

Horia Constantinescu, ameninţat

Vânzătorul respectiv a strigat și l-a amenințat pe Horia Constantinescu.

Nu mi-e frică, nu mi-e frică de bau bau. Reacții violente au întotdeauna cei prinși cu mâța-n sac sau, în cazul de față, cu tradiția mânărită. Ieri, in piața volantă din fața Academiei Militare, a fost un mic front, pentru că tot se potriveau noțiunile.

Nu am cerut altceva, în afară de a vă informa că produsele respective NU SUNT TRADIȚIONALE! Atunci, s-a risipit vraja. Trist este că așa este respectată o autoritate a statului…

PS: Și aici, la venirea poliției, m-am legitimat cu legitimația de serviciu. Și acum, tot în exercițiul funcțiunii eram. Duminică, în loc să stau pe acasă…

Mulțumesc și colegilor, care au venit alături de mine, din ziua lor liberă (ora de trezire 04:30)”, a postat Horia Constantinescu pe o rețea socială.

author avatar
Andrei Ștefan