AcasăNewsHomosexualitatea a fost interzisa in Rusia. Mii de oameni vor sa emigreze!

Homosexualitatea a fost interzisa in Rusia. Mii de oameni vor sa emigreze!

Politicienii rusii au adoptat o lege care interzice, in mare masura, homosexualitatea, bazandu-se pe o serie de sondaje extrem de favorabile.

88% dintre rusi sunt impotriva homosexualitatii, astfel ca politicienii rusii au adoptat o lege prin care cei care sunt gasiti vinovati de propaganda homosexuala in fata tinerilor de cel mult 18 ani vor fi amendati si risca o condamnare la inchisoare.

Legea i-a dezamagit pe minoritari, cativa dintre cei mai cunoscuti homosexuali ai Rusiei anuntand ca sunt mii de persoane care vor sa emigreze pentru ca se tem pentru viata lor.

De altfel, statisticile arata ca actele de violenta impotriva homosexualilor sunt intr-o continua crestere in Rusia. Conform nbcnews.com, un tanar din Volgograd a fost ucis, in mai, pentru ca ar fi homosexual. Acelasi motiv s-a inregistrat si in cazul unui barbat din Kamchatka ucis in iunie.

Reprezentantii unei agentii de protectia drepturilor omului pune situatia pe incercarea presedintelui Vladimir Putin de a inocula populatiei valori traditionale. In plus, Putin vrea sa combata astfel procesul de scadere a populatiei cu care se confrunta Rusia de circa 20 de ani.

In 2010, in Rusia erau 141,9 milioane de oameni, cu aproape 7 milioane de persoane mai putin decat in 1993.

author avatar
Cristi Ionita
294 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger