AcasăNewsHomosexualii iau urma Revoluției Franceze, la Varșovia: „Libertate, Egalitate, Dragoste”

Homosexualii iau urma Revoluției Franceze, la Varșovia: „Libertate, Egalitate, Dragoste”

Sursa foto: Twitter

Mii de persoane au protestat la Varşovia, militând pentru drepturi egale acordate homosexuali, sub sloganul „Libertate, Egalitate, Dragoste”.

Sursa foto Twitter

Televiziunile poloneze au difuzat imagini ale manifestanților cu steagul multicolor, care au luat parte la mitingul din capitala Poloniei, organizat cu permisiunea primarului Rafal Trzaskowski.
„Pentru mine este foarte important faptul că Varşovia este un oraş deschis şi tolerant”, a declarat Trzaskowski, membru al opoziţiei politice poloneze. Primarul a mulţumit ambasadelor mai multor state occidentale care au susţinut evenimentul.
Pe de altă parte, guvernul conservator din Polonia a respins acordarea de drepturi egale cuplurilor formate din persoane de acelaşi sex, văzute ca o ameninţare la adresa familiilor tradiţionale.
O ştire a canalului de televiziune TVP apărută în mediul online a transmis, cu revoltă, că a fost zărit în mulţimea protestatară de sâmbătă un banner atât în favoarea căsătoriei între persoanele de acelaşi sex, cât şi a dreptului cuplurilor gay de a adopta copii. Cititorii au adăugat comentarii furioase la articol, în care menţionează că în Constituţia ţării este prevăzută doar protejarea familiilor compuse dintr-un bărbat, o femei şi copii.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
163 afisari

3 COMENTARII

  1. Dragostea e cand un barbat se indragosteste de o femeie iar in urma dragosti lor da rod un prunc. Restul e sex al unui libertinaj nascut din denaturarea pervesiva a gandirii ce duce la fabulatii cu deviata de a nu mai cauta frumusetea sexului opus ci perversiunea in numele asa zise dragosti. Fals. Am cercetat in amanunt psihologia fenomenului.Toate Dictionarele si tratatele de psihologie trateaza homosexualitatea drept deviatie psihologica si nu calea dragostii… Va mintiti corporatist. Adica globalist. Fals. Cautati dragostea.

  2. Faptul ca nu aveti dragoste, nu inseamna sa incalcati egalitatea si libertatea majoritatii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger