AcasăNewsHomor, revocat de la sefia CNAIR

Homor, revocat de la sefia CNAIR

Catalin Homor a fost revocat din functia de director general in cadrul fostului CNADNR. Totul, pe fondul verificarii pe care ministrul Razvan Cuc a dispus-o la Compania pe care Homor o conducea din decembrie 2015.

Viscolul l-a suflat de la sefia CNAIR

Au trecut patru zile de cand noul sef al Guvernului anunta ca i-a cerut ministrului Transporturilor sa il demita pe seful Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, nemultumit de lipsa de coordonare a actiunilor de deszapezire pe autostrazile si drumurile nationale inchise in urma primului val de ninsori si viscol. Miercuri s-a anuntat ca ministrul Cuc a cerut Corpului de Control al MT sa faca o verificare la CNAIR, pentru a se vedea, printre altele, in ce masura exista mijloace si materiale necesare deszapezirii, care e situatia contractelor cu societati private de deszapezire.

Iar deunazi, reprezentantii Consiliului de Administratie al companiei au avut o sedinta, in cadrul careia „au constatat deficiente de gestionare a activitatilor CNAIR din ultima perioada si au decis revocarea din functie a Directorului General”, din cate se mentioneaza, miercuri, intr-un comunicat al institutiei.

sursa foto: Facebook/CNADNR

author avatar
Cristina Stefan
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger