AcasăNewsHollywood-ul, in SOC! Paul Walker, actorul principal din "Fast and Furious", A...

Hollywood-ul, in SOC! Paul Walker, actorul principal din „Fast and Furious”, A MURIT!

Paul Walker, in varsta de 40 de ani, cunoscut pentru rolul sau din „The Fast and The Furious”, a murit, sambata dupa-amiaza, pe 30 noiembrie, intr-un accident de masina. Actorul si-a pierdut viata dupa ce autoturismul in care se afla a izbucnit in flacari.

Anuntul care i-a ingrozit pe fanii actorului, dar si pe colegii acestuia, a fost confirmat si pe contul de Facebook a lui Paul, de catre echipa acestuia. Walker, in varsta de 40 de ani, era pasager intr-un autoturism condus de un prieten de-ai lui.

Actorul si-a pierdut viata dupa ce soferul a pierdut controlul autovehiculului si a iesit de pe carosabil, in Santa Clarita, in nordului orasului Los Angeles, noteaza TMZ. Masina a lovit un copac, dupa care a explodat. Potrivit primelor informatii transmise de politia locala, se pare ca viteza a fost una dintre cauzele accidentului.

„Cu inima indurerata trebuie sa confirmam ca Paul Walker a murit astazi intr-un tragic accident auto in timp ce se deplasa catre un eveniment de caritate pentru organizatia Reach Out Worldwide. El era pasager in masina condusa de un prieten, in urma accidentului ambii pierzandu-si viata. Va multumim pentru rabdare si, asemeni voua, suntem uimiti si intristati de aceasta veste. De asemenea, va multumim ca in aceasta perioada va rugati alaturi de familia si de prietenii lui. Vom face tot posibilul sa va tinem la curent despre modalitatile in care va puteti adresa condoleantele”, este mesajul postat de echipa actorului pe Facebook.

[youtube]pREEZuZq8NY[/youtube]

Dupa moartea lui Paul Walker, TMZ a publicat cateva imagini in care actorul a fost surprins cu 30 de minute inainte de accident, chiar langa masina in care si-a gasit sfarsitul. Filmarea a fost facuta la un eveniment auto, organizat de Walker in scop caritabil, prin origanizatia Reach Out Worldwide, pe care o patrona. El incerca sa stranga fonduri pentru victimele taifunului care a lovit statul Filipine.

Paul Walker a jucat in peste 30 de filme, printre cele mai cunoscute roluri ale sale fiind cele din peliculele „Varsity Blues” (1999) si celebra serie „The Fast and The Furious” (2001; 2003; 2009).

Pe 13 decembrie 2013, in America va fi lansat lungmetrajul „Hours”, in care actorul are un rol important. El mai lucra la filmele „Brick Mansions” si ” The Fast and The Furious 7″.

author avatar
Alina Costache
5.325 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger