AcasăNewsHollande le ofera Legiunea de Onoare eroilor din trenul Thalys

Hollande le ofera Legiunea de Onoare eroilor din trenul Thalys

Presedintele Frantei i-a decorat, ieri, pe cei trei americani si pe britanicul care l-au neutralizat pe Ayoub el Khazzani, teroristul care a atacat in trenul Thalys.

”Lumea intreaga va admira curajul, sangele rece, responsabilitatea si solidaritatea care v-a permis, cu mainile goale, sa stapaniti un individ inarmat si pregatit pentru orice”, a spus Francois Hollande, in timpul ceremoniei decorarii americanilor Spencer Stone, Alek Skarlatos, Anthony Sadler si britanicului Chris Norman, informeaza Reuters.

”Eroismul vostru este un exemplu pentru noi toti si o sursa de inspiratie”, a adaugat seful statului. Hollande a precizat ca pasagerul francez care a incercat primul sa-l neutralizeze pe terorist, si care doreste sa-si pastreze anonimatul, dar si franco-americanul Mark Moogalian, ranit de el-Khazzani, vor primi aceeasi distinctie.

author avatar
Tudor Borcea
208 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger