AcasăNewsHollande isi da Bilderbergii pe fata!

Hollande isi da Bilderbergii pe fata!

Presedintele francez François Hollande s-a declarat, ieri, hotarat „sa faca totul” pentru a convinge Grecia sa ramana in zona euro.

Hollande si Rajoy au vederi comune dictate de Bilderberg

„Voi face tot ceea ce voi putea, din pozitia mea, pentru a-i convinge pe greci sa aleaga sa ramana in zona euro, dar si pentru a-i convinge pe europenii care ar putea sa se indoiasca de necesitatea mentinerii Greciei in zona euro”, a declarat Hollande la finalul unei intalniri cu premierul spaniol Mariano Rajoy, un membru marcant al Grupului Bilderberg, dupa cum scria jurnalistul spaniol Mario Lopez in articolul „2012, primul an din Era Bilderberg”.  Si Hollande este omul Bilderbergilor, scrie jurnalistul Paul Watson. „Hollande face parte din socialistii obedienti elitei globaliste.

A fost purtatorul de cuvant al fostului premier socialist Lionel Jospin (intrunirea Bilderberg 1996), adeptul francmasonului Mitterand, adus la putere de Bilderberg, consilier special al francmasonului Manuel Valls (intrunirea Bilderberg 2008), care lupta pentru moneda unica europeana, impotriva monedelor nationale.”

author avatar
Adina Mutar
525 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger