AcasăNewsHollande e hartuit de concubine

Hollande e hartuit de concubine

Hollande le iubeste pe Valerie (foto) si Segolene dar nu le vrea cu acte

Nici nu si-a inceput bine mandatul si Francois Hollande s-a si trezit in centrul publicatiilor mondene.

Hollande le iubeste pe Valerie (foto) si Segolene dar nu le vrea cu acte

Socialist cum e, numai asta n-ar fi vrut, dar n-a putut impiedica ziaristii sa disece triunghiul amoros, in care e implicat alaturi de concubina si fosta sotie.

„Celibatar” convins

Segolene Royal

Numai saptamana trecuta s-au anuntat trei romane in care presedintele socialist este eroul principal, hartuit intre o amanta geloasa si posesiva, Valérie Trierweiler, si fosta „sotie” (n-au  fost casatoriti oficial), Segolene Royal, mama celor patru copii ai lui, partenera de partid si fosta candidata la presedintia Frantei. Hollande e exasperat. Aproape ca se gandeste cu nostalgie la vremea cand presedintele Francois Mitterrand reusea sa se imparta intre doua familii, cea de-a doua reusind sa ramana secreta pana dupa moartea sa. El a incercat sa pozeze in barbat normal in campania electorala, comparativ cu „cocosul” Nicolas Sarkozy care a bulversat opinia publica prin relatia cu „artista” Carla Bruni. „Normal”, la Hollande, era sa aiba doar concubine, fara „obligatii”.

Sarkozy l-a despartit de Segolene

Autoarea Sylvain Courage, in romanul „Fosta”, arata cum Segolene a asistat mahnita cum Francois se indragosteste de Valerie, jurnalista la Paris Match, din 2003, cu mult inainte ca cei doi sa se desparta. Segolene chiar a amenintat-o pe Valerie:„Ce faci? Tu ai trei copii cu altul, dar eu am patru copii cu el. Ai grija!”. In 2007, s-a produs ruptura dintre Segolene si Francois, cand ea l-a invins in alegeri, fiind desemnata candidata la prezidentiale din partea socialistilor. Doar ca sa  piarda in fata lui Nicolas Sarkozy. Francois a crezut intotdeauna ca l-ar fi invins pe Sarkozy de atunci, insa amestecul partenerei sale a stricat o intreaga strategie. Rivalitatea dintre cele doua ii face viata amara lui Hollande si in prezent.

author avatar
Adina Mutar
279 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger