AcasăNewsHocus-pocus. Au disparut vrajitoarele!

Hocus-pocus. Au disparut vrajitoarele!

Vrajitoarea Vanessa

Vrajitoarele Vanessa si Melissa, pe numele carora Curtea de Apel Bucuresti a emis, miercuri, mandate de arestare preventiva, au fost date in urmarire generala pentru ca nu s-au prezentat in arest si nici nu au fost gasite la domiciliu.

 

Vrajitoarea Vanessa

Vrajitoarele Roxana Lider, cunoscuta ca Vanessa si Rada Minca, zisa si Melissa, au fost date in urmarire generala pentru ca nu s-au prezentat in arest si nici nu au fost gasite la domiciliu, dupa ce pe numele lor au fost emise mandate de arestare preventiva, pentru inselaciune si santaj.

Purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov, Claudia Burada, a declarat, miercuri seara, ca instanta a transmis mandatele de arestare preventiva emise pe numele celor patru persoane acuzate in dosarul de inselaciune si santaj, respectiv Roxana Lider, Rada Minca, Ion Constantin si Sava Craiff Buzea. Politistii care urmau sa puna in executare mandatele si sa ii duca in arest pe cei patru au gasit la domiciliu o singura persoana, respectiv unul dintre cei doi barbati. Astfel, Roxana Lider, Rada Minca si cealalta persoana care nu a fost gasita la domiciliu au fost dati in urmarire generala, a precizat Burada.

Curtea de Apel Bucuresti a emis, miercuri, mandate de arestare preventiva pe numele vrajitoarelor Roxana Lider si Rada Minca, acuzate de inselaciune si santaj. De asemenea, instanta a dispus arestarea preventiva a lui Ion Constantin si a lui Sava Craiff Buzea, pentru complicitate la santaj si la inselaciune. Mandatele au fost comunicate Politiei Ilfov, care trebuie sa le puna in executare si sa ii duca pe cei patru in arest. Cele doua vrajitoare au plecat de la instanta inainte de pronuntarea deciziei.

author avatar
National
309 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger