AcasăNewsHipsterii din Centrul Vechi îşi bat joc de măsurile de protecţie anti-Covid....

Hipsterii din Centrul Vechi îşi bat joc de măsurile de protecţie anti-Covid. S-au adunat cu sutele la terase – GALERIE FOTO

Centrul VechiHipsterii din Centrul Vechi îşi bat joc de măsurile de protecţie Anti-Covid. S-au adunat cu sutele la terase

Foarte mulţi tineri, de ordinul sutelor, s-au adunat, joi seară, la terasele din Centrul Vechi, pentru distracţie. Au uitat, poate au ignorat, dar cu siguranţă şi-au bătut joc de măsurile de protecţie anti COVID-19.

Pe lângă faptul că nimeni nu a mai respectat distanţarea socială, foarte puţine persoane au purtat mască de protecţie. În ciuda faptului că rata de infectare a ajuns în Bucureşti la 2,82, sute de persoane s-au înghesuit, joi seară, în centrul vechi din Capitală. Imagini incredibile au fost publicate pe reţelele de socializare, informează postul RomaniaTV.

Bucureştiul se aprope de scenariul roşu

Rata de infectare ajungând la 2,82 cazuri la mia de locuitori. Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, joi, încă 777 de cazuri noi de coronavirus în Capitală. Cu o zi în urmă s-au înregistrat 669 cazuri și rata de infectare a fost tot de 2,82 cazuri la mia de locuitori.

De ce Capitala n-a atins încă indicele 3? Focarele nu se iau în considerare

La stabilirea incidenței la 1.000 de locuitori în ultimele 14 zile nu se iau în considerare focarele din centrele rezidențiale de îngrijire și asistență a persoanelor vârstnice, centrele rezidențiale pentru copii și adulți, cu și fără dizabilități, precum și pentru alte categorii vulnerabile, inclusiv căminele, internatele și spitalele.

În Bucureşti, au fost, joi, 777 de noi cazuri

4013 cazuri noi de Covid au fost depistate în ultimele 24 de ore, fiind a doua zi când se depășește pragul de 4000 de infectări. Au fost raportate și 73 de decese, iar numărul pacienților internați la Terapie Intensivă a urcat la 721. Un nou record de infectări se înregistrează în București – 777, însă rata de incidență nu a fost comunicată oficial. Grupul de Comunicare Strategică transmite că incidența cazurilor la 14 zile în Capitală, din informațiile primite de la DSP București, este 2,89.

Pe teritoriul României, 17.190 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 8.986 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 40.136 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 43 de persoane.

author avatar
Andrei Ștefan
533 afisari

6 COMENTARII

  1. Foarte bine, o viață au, pe cine deranjează? A, pe cei care vor să facem sluj și să jucăm după cum ne cântă. Pe alarmișii Covid. Și pe ziaricii imbecili, desigur. Apropo, a fost izolat virusul, băi, sugacilor? De ce nu răspundeți?

    • Că matale socoți că măsurile de prevenție sunt doar pentru proști este alegerea proprie, după cum te duce capul. Faptul că poți să îi bagi în spital pe alții este ceva care miroase. Rău de tot. Că dumneata alegi live fast and die young te privește. Dar să-mi dai posibilitate de a ajunge cu țeava pe goarnă sperând că nu mă ia The Gream Riper nu mai este OH (ochin harașo)! Lasă-mi te rog varianta de a crăpa de ciroză după ce am băut în sănătatea matale. Live long and prosper.

  2. Izolati-va in grote daca puneti botul ca prostii la inscenarea asta.Adica ce vreti ,sa fie pedepsiti milioane de oameni cu masca si izolare pentru o mana de nevrozati ca voi? Sunteti bolnavi de prostie fiindca masca opreste oxigenul de care are nevoie creierul.La voi deja se vede.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger