AcasăNewsHillary Clinton cere impozitarea suplimentara a elitei mondiale

Hillary Clinton cere impozitarea suplimentara a elitei mondiale

Hillary vrea sa taie macaroana elitei mondiale

Sefa diplomatiei americane, Hillary Clinton, a cerut impozitarea suplimentara a elitelor financiare din toate tarile lumii.

Hillary vrea sa taie macaroana elitei mondiale

In discursul sau la un eveniment Clinton Global Initiative, la New York, Hillary mai avea putin si striga: „Proletari din toate tarile uniti-va!”.

Mai socialista decat Obama

Fostul presedinte american, Bill Clinton, tocmai speculase, cu o zi inainte, ca soata sa ar putea candida pentru presedintia SUA in 2016. Cand era umar la umar cu Obama, pentru actualul mandat, membrii Bilderberg au fost cei care au temperat-o pe doamna, convingand-o sa renunte in favoarea rivalului democrat. I-a ascultat, ca bilderbergii aveau painea, cutitul si sunca in maini. Dar nu i-a iertat. In timp ce punctul forte al campaniei lui Obama din prezent este suprataxarea milionarilor americani, Hillary, generoasa, extinde propunerea la nivel global. „Un subiect asupra caruia insist peste tot este strangerea impozitelor in mod echitabil, in special de la elitele din intreaga lume”, si-a inceput Hillary Clinton discursul. Rasete in sala!

Bogatii nu contribuie la bunastarea tarii

Hillary a ras si ea, dar mai putin. „Ma situez in afara politicii acum”, a insistat ea. „Dar m-am convins ca structura taxelor si impozitelor la nivel mondial trebuie schimbata. In fond, elitele din fiecare tara fac bani. Sunt oameni bogati peste tot, dar ei nu contribuie la cresterea economica a tarii lor. Nu investesc in scolile si spitalele publice, si in niciun sector de dezvoltare interna”, a subliniat Hillary. Si, „bomboana pe coliva”: „Liderii trebuie sa le spuna celor puternici lucruri pe care acestia nu vor sa le auda”. In sfarsit, aplauze!

author avatar
Adina Mutar
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger