AcasăNewsHillary Clinton, „bolnava” de „afacerea Benghazi”

Hillary Clinton, „bolnava” de „afacerea Benghazi”

Fostul emisar ONU John Bolton a acuzat-o pe sefa diplomatiei americane, Hillary Clinton, ca s-a prefacut bolnava ca sa nu fie audiata in „cazul Benghazi”.

Hillary Clinton a zis ca a cazut si a facut o comotie

Hillary urma sa apara in fata Congresului pentru a raspunde la intrebarile legate de informarile Casei Albe cu privire la situatia din Benghazi, Libia, facute de ambasadorul Chris Stevens.

„Comotie diplomatica”

Mai greu i-ar fi fost lui Hillary sa justifice balbaielile Departamentului de Stat legate de atacul terorist in care si-a pierdut viata Stevens, pus initial pe seama filmului antiislamic „Inocenta musulmanilor”. Bolton a numit boala sefei Departamentului de Stat „o comotie diplomatica”, la timp survenita ca sa fie scutita de o aparitie stanjenitoare in fata Congresului. Victoria Nuland, purtator de cuvant al departamentului, a dezmintit acuzatia, spunand ca „cei care se indoiesc de comotie nu stiu ce vorbesc”!

Demisii in lant

Eric Boswell, seful echipei de securitate din cadrul Departamentului de Stat,  care raspundea  de toate  reprezentantele americane in strainatate, si alti doi responsabili ai ministerului au demisionat din cauza incidentului din Benghazi, soldat cu uciderea a trei cetateni americani. Un raport asupra cazului scotea in evidenta „deficiente la nivelul a doua birouri ale Departamentului de Stat, care, in ciuda informarilor, nu au instalat un dispozitiv de securitate adecvat la consulatul din Benghazi”.

author avatar
Adina Mutar
457 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger