AcasăNewsHexi, contracte de peste 10 milioane de euro, in ultimii doi ani

Hexi, contracte de peste 10 milioane de euro, in ultimii doi ani

La cateva ore de cand Procurorul General Lazar preciza ca in cursul acestei zile urmeaza sa fie stabilit prejudiciul din dosarul Hexi Pharma, cunoscut si cauza „dezinfectantilor folositi in spitale”, s-au aflat, din directia Parchetului de pe llanga Inalta Curte, detalii despre o astfel de suma.

Concret, verificarile desfasurate in cauza respectiva pana la momentul de fata a scos la iveala faptul ca, timp de doi ani, mai exact incepand cu 2014 si pana in decursul acestui an, firma patronata de Dan Condrea a avut contracte de vanzare a unor produse biocide (…) cu nu mai putin de 152 de unitari medicale din tara, din cate precizeaza reprezentantii Ministerului Public.

Aceeasi sursa indica drept cuantum al acestor contracte incheiate de Hexi Pharma cu unitatile medicale „avand ca obiect vanzarea de produse biocide cu privire la care s-au constatat nerespectari ale concentratiei substantelor active este de cca. 51 milioane lei”. Ceea ce inseamna peste 10 milioane de euro.

Va reamintim ca firma in cauza – patronata de afaceristul Dan Condrea, disparut in urma unui accident rutier produs duminica seara, in Ilfov- este urmarita penal, inca de acum aproape doua saptamani, pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

sursa foto: antena3.ro

author avatar
Cristina Stefan
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger