AcasăNewsHeidi Klum, in sanii goi, la 44 de ani

Heidi Klum, in sanii goi, la 44 de ani

Imagini fierbinti cu un supermodel care refuza sa imbatraneascaPictured: Heidi Klum and Tom KaulitzBACKGRID USA 8 APRIL 2018USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.comUK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com*UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Heidi Klum a fost surprinsa de paparazzi, in sanii goi, in timp ce defila in fata noului ei iubit, tinerelul Tom Kaulitz, de la Tokyo Hotel.

Imagini fierbinti cu un supermodel care refuza sa imbatraneasca

Si, trebuie sa recunoasteti, la 44 de ani ai ei, chiar are ce sa arate, poate chiar mai multe decat iubitul sau de numai 28 de ani. Imaginile au fost surprinse in Mexic si nu putem sa nu remarcam forma fizica de invidiat in care se afla Heidi Klum, care arata aproape la fel ca in vremurile in care defila pe catwalk. In plus, dupa ce a asimilat destula caldura, Heidi Klum a inceput sa-si ademeneasca iubitul si sa-l sarute pasional, pe canapea. Ce sa-I faci, diva de 44 de ani trebuie sa tina pasul cu tinerelul de 28 de ani si, cum ar putea tine pasiunea aprinsa, daca nu oferindu-i clipe de neuitat?

author avatar
Catalin Dumitrescu
2.260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger