AcasăHeidi Klum a recunoscut, in final, relatia ei cu bodyguardul

Heidi Klum a recunoscut, in final, relatia ei cu bodyguardul

Heidi Klum nu mai are motiv sa-si ascunda iubitul

Dupa discutii pro si contra, Heidi Klum a spus adevarul despre iubirea ei secreta.

Heidi Klum nu mai are motiv sa-si ascunda iubitul

Top modelul german Heidi Klum a facut marturisirea intr-o emisiune de televiziune din Statele Unite, precizand ca are o relatie cu bodyguardul ei, Martin Kristen. Dar a adaugat ca nu l-a inselat niciodata pe fostul ei sot, cantaretul Seal, in cei sapte ani cat au format un cuplu.

Heidi Klum (39 de ani) a depus actele prin care a solicitat divortul de Seal inca din ianuarie. Ea a spus ca relatia cu Martin Kristen a inceput abia dupa despartirea de celebrul cantaret, informeaza The Sun. Ea nu stie daca poate sa-i spuna „relatie” pentru ca „abia a inceput” si nu stie unde va duce.

A povestit ca se cunoaste cu Kristen de patru ani, cat timp a fost alaturi de familie. „A avut grija de toata familia, in special de cei patru copii, si ne-a ajutat extrem de mult. Am incredere sa il las sa aiba grija de copiii mei. E un barbat minunat si abia am inceput sa ne cunoastem dintr-un punct de vedere complet diferit” , a spus Heidi Klum. Zvonurile despre relatia lor au aparut la sfarsitul lunii trecute, atunci cand Heidi a fost fotografiata in timp ce era imbratisata de Martin Kristen, in timpul unei vacante petrecute cu familia in Sardinia.

Seal

Dezamagit, Seal (49 de ani) a spus ca ar fi preferat „ca Heidi a aiba mai multa clasa si sa astepte” pronuntarea divortului „inainte de a incepe sa faca sex cu un angajat al familiei”.

author avatar
Manuela Golea
371 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger