AcasăNewsHead Kick: Poliţist din Timiș bătut cu piciorul în cap de șoferul...

Head Kick: Poliţist din Timiș bătut cu piciorul în cap de șoferul fără permis

Un poliţist din judeţul Timiş a fost lovit cu piciorul în cap de către un tânăr de 26 de ani, pe care reprezentanții autorităților l-au încătuşat după ce a opus rezistenţă, infractorul fiind prins la volan chiar dacă nu avea permis de conducere.

Sursa foto Twitter

Potrivit unor surse judiciare, incidentul a avut loc sâmbătă seara pe DN 6, în judeţul Timiş. Printr-un apel la 112, o persoană a sesizat Politia Română cu privire la faptul că un tânăr conduce o maşină fără a deţine permis de conducere. Astfel, un echipaj de poliţie a pornit pe urmele individului, pe care l-a oprit în trafic, însă acesta a devenit recalcitrant.

Pentru că tânărul de 26 de ani a devenit agresiv, oamenii legii au fost nevoiţi să îl încătuşeze, pentru a-l conduce la spital, în vederea recoltării de probe biologice. În drum spre spital, deşi stătea pe bancheta din spate lângă un alt polițist care-l supraveghea, tânărul a ridicat piciorul şi l-a lovit în cap pe omul legii care se afla la volan. Ajuns la Spitalul Municipal Timişoara, individul a devenit din nou agresiv, a făcut scandal şi a spart geamul maşinii de poliţie.

În acest caz, au fost deschise două dosare penale, pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere şi pentru ultraj. Tânărul agresiv a fost reţinut şi va fi prezentat în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

Sursa foto Twitter
author avatar
Filip-Mihael Bodoc
206 afisari

1 COMENTARIU

  1. Imi aduce aminte de badia Mircia KO 7 sec record mondial absolut. Putea sa stea și el macar 30 sec. Ne face de ras in istoria batailor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger