AcasăNewsHAOS pe străzile din Constanţa: doi minori și doi bărbați s-au luat...

HAOS pe străzile din Constanţa: doi minori și doi bărbați s-au luat la bătaie în plină zi! Un băiat de 15 ani, înjunghiat

politia

Bătaie în toată regula pe o stradă din Constanța, în plină zi. Au fost implicaţi doi adolescenţi, în vârstă de 15 şi 17 ani, şi doi bărbaţi, de 45 şi 47 de ani.

În urma incidentului, cei doi adolescenţi şi bărbatul de 47 de ani au fost transportaţi la spital, băiatul de 15 ani având răni provocate de un cuţit. Polițiștii au deschis o anchetă.

Conflictul a apărut spontan

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a anunţat, duminică, faptul că poliţiştii de la Secţia 5 a Poliţiei municipiului Constanţa au fost sesizaţi că doi minori, de 15 ani, respectiv 17 ani, şi doi bărbaţi, de 45 de ani, respectiv 47 de ani, s-au agresat fizic reciproc, pe bulevardul Aurel Vlaicu, pe fondul unui conflict spontan.

”Cei doi minori şi bărbatul de 47 de ani au fost transportaţi la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, minorul de 15 ani prezentând leziuni traumatice care ar fi putut fi produse cu un corp tăietor-înţepător”, a transmis sursa citată.

În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru lovire sau alte violenţe, vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

author avatar
Andrei Ștefan