AcasăNewsHAOS pe Aeroportul Otopeni: întârzieri majore din cauza ninsorii

HAOS pe Aeroportul Otopeni: întârzieri majore din cauza ninsorii

aeroportHAOS pe Aeroportul Otopeni: întârzieri majore din cauza ninsorii / foto: Facebook/Bucharest Airports

În Capitală căzut primii fulgi de nea din acest an și deja sunt probleme: trafic îngreunat, pietoni nervoși din cauza bălților și a trotuarelor necurățate, zboruri întârziate în cel mai mare aeroport din țară.

Din cauza ninsorilor abundente traficul aerian a fost îngreunat. Astfel, mai multe curse care ar fi trebuit să decoleze din București au întârzieri majore.

Zeci de utilaje se chinuie să curețe pistele de pe aeroport

Deși pe cele două piste ale aeroportului Otopeni s-a intervenit cu zeci de utilaje pentru a le menţine deschise.

Cel puţin două ore vor întârzia avioanele, atât la decolare cât şi la aterizare. Personalul aeroportului a transmis că „se iau toate măsurile pentru ca avioanele să decoleze şi să aterizeze în siguranţă”, pentru ca oamenii care se află în aceste avioane să fie în siguranţă.

Aproximativ nouă avioane au întârzieri, vineri, din cauza condiţiilor meteorologice.

25 de judeţe şi Capitala se vor afla, până sâmbătă seara, sub Cod galben de ninsoare, viscol şi intensificări ale vântului, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Vremea se va menţine închisă, cu precipitaţii însemnate cantitativ, în București, în intervalul 27 ianuarie, ora 10:00 – 29 ianuarie , ora 8:00. Astfel, în medie, se vor acumula 20 – 25 litri/mp) şi vor fi sub formă de ploaie şi lapoviţă, când şi vântul va avea intensificări, cu rafale de până la 45 – 55 km/h.

author avatar
Andreea Vlad
260 afisari

1 COMENTARIU

  1. „HAOS pe Aeroportul Otopeni.”
    Grav, nu mai pot ajunge cocalarii si sclavii la Italea, Anglea si la Spanea…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger