AcasăNewsHaos la RAR: asalt de masini second-hand!

Haos la RAR: asalt de masini second-hand!

Blocaj la inmatricularile auto: desi  reprezentantele Registrului Auto Roman si-au suplimentat personalul, se fac ore suplimentare sau se lucreaza in schimburi, nu se mai pot face programari decat in luna martie.

Eliminarea timbrului de mediu, incepand cu data de 1 februarie, a dus la formarea unor cozi imense de oameni care vor sa-si inmatriculeze automobilele cumparate din strainatate.

„Fata de luna decembrie a anului 2016 numarul de programari la RAR a crescut cu apro­ximativ 50%. Astfel, daca in de­cem­brie 2016 la nivel national au fost apro­ximativ 48 de mii de programari, in luna ianuarie 2017 s-a ajuns la pes­te 75 de mii“, spune Roxana Nica, pur­tator de cuvant al Registrului Auto Roman.

Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor a anuntat ca, joi,1 februarie, au fost inmatriculate 6023 de autoturisme, dintre care 5500 second-hand.

Programul de lucru cu publicul al reprezentantelor Registrului Auto Roman va fi modificat, o zi pe saptamana. Astfel, in fiecare zi de joi, clientii vor putea beneficia de serviciile RAR pana la ora 20.00, masura posibila prin decalarea corespunzatoare a programului de lucru pentru o anumita parte din angajatii RAR. In prezent, in reprezentantele RAR, programul cu publicul se desfasoara in intervalul orar 8.00 – 16.00 de luni pana joi, respectiv 8.00 – 13.30 in zilele de vineri. Obtinerea unei programari pentru activitatile RAR este posibila in doua moduri: completand toate datele din formularul pus la dispozitie pe pagina www.rarom.ro, sau apeland serviciul Call Center la numarul cu tarif normal 021-9672.

author avatar
Bogdan Borcea
781 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger