AcasăNewsHAOS în Sectorul 6: bucureştenii, evacuaţi! Incendiu de proporţii la un centru...

HAOS în Sectorul 6: bucureştenii, evacuaţi! Incendiu de proporţii la un centru de colectare a deșeurilor, plin cu butelii! (VIDEO)

incendiu-deseuriHOAS în sectorul 6: bucureştenii sunt evacuaţi! Incendiu de proporţii la la un centru de colectare a deșeurilor, plin cu butelii!

Sectorul 6 al Capitalei a fost cuprins de panică, sâmbătă după-amiază. Un incendiu de amploare a izbucnit la un centru de colectare a deșeurilor din cartierul Militari. În interior sunt butelii și alte recipiente sub presiune.

Pompierii au adus la fața locului autospeciale-cisternă de mare capacitate deoarece sursele de alimentare cu apă sunt limitate. Incendiul, care nu a fost localizat încă, a cuprins mai multe containere cu deșeuri și s-a extins și la un alt corp de clădire, pe o suprafață de 500 de metri pătrați.

18 autospeciale încearcă să stingă incendiul

Pompierii fac eforturi supraomeneşti. Au deplasat la faţa locului 18 autospeciale, două autoscări şi echipaje SMURD. În interiorul clădirii se găsesc butelii şi alte recipiente sub presiune, motiv pentru care se acţionează cu prudenţă din exterior, potrivit ISU.

În apropiere se află şi un bloc de locuinţe şi există pericolul ca flăcările să se extindă. Din fericire, nu există victime până în acest moment.

Oamenii au fost evacuaţi

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a spus că locatarii din zonă sunt evacuați. „Este vorba despre un bloc de nefamiliști”, a precizat edilul. El a spus că incendiul este sub control, dar că încă nu a fost stins.

De asemenea, autoritățile le-au recomandat oamenilor să țină geamurile închise, din cauza fumului degajat de incendiu. Șeful Gărzii de Mediu spune că aerul în zonă este înecăcios și că mirosul de fum ar putea să persiste încă o zi două.

author avatar
Andrei Ștefan
687 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger