AcasăNewsHaos în Capitală, pe cea mai circulată rută! Traficul, blocat din cauza...

Haos în Capitală, pe cea mai circulată rută! Traficul, blocat din cauza unui accident

tramvaiO nouă bătaie în traficul din Capitală! Vatmanița a lăsat tramvaiul și a luat la rost o șoferiță / Le-a despărțit poliția - VIDEO

Circulaţia tramvaiului 41 este blocată pe sensul spre Piaţa Presei, din cauza unui accident, a anunţat, joi dimineaţa, Societatea de Transport Bucureşti, pe Twitter.

„Linia 41 – blocată pe Şoseaua Virtuţii, la Pod Ciurel, pe sensul spre Piaţa Presei. Cauza: eveniment de circulaţie”, notează STB.

Pentru preluarea fluxului de călători, s-a format o linie navetă de autobuze.

Linia 41 este una dintre cele mai aglomerate rute din Capitală.

S-a scumpit transportul cu tramvaiul

De la 1 august, Metrorex și STB au majorat tarifele de transport. Acum biletele comune oferă acces pentru 90 minute în rețeaua supraterană, împreună cu un acces la rețeaua de metrou.

În cazul STB, o călătorie a crescut de la 1,3 lei la 3 lei (sau 10 bilete pot fi achiziționate cu 25 lei). În cazul metroului, prețul unei călătorii a crescut de la 2,5 lei la 3 lei. În cazul STB, aceasta este prima actualizare a tarifelor de călătorie din 2008. Iar la metrou, ultima ajustare a prețurilor a fost în 2014.

O călătorie cu metroul sau transportul în comun terestru costă 3 lei, iar un bilet comun STB / Metrorex va fi 5 lei. Pentru suma de 5 lei, un călător beneficiază de o călătorie cu metroul și 90 de minute în transportul în comun terestru.

author avatar
Andreea Vlad
431 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger