AcasăNewsHaos feroviar în Germania din cauza unor români: peste 1.400 de minute...

Haos feroviar în Germania din cauza unor români: peste 1.400 de minute întârziere / Ce făceau conaționalii

trenuri

Românii au dat peste cap mersul trenurilor din Germania, după ce și-au instalat corturile între liniile de cale ferată.

Au fost înregistrate peste 1.400 de minute întârziere, după episodul scandalos. Circa 53 de trenuri au fost afectate, spun autoritățile federale din Germania.

Românii și-au instalat corturi de dormit între șinele de tren

După ce a descoperit o tabără de corturi între liniile de cale ferată, pe linia dintre Gara Centrală din Mainz – Mombach/Mainz Nord, poliția federală a decis, joi, 2 martie, închiderea rutei.

Corturile au fost observate de un ofițer de poliție care călătorea într-un tren. O patrulă a poliției federale din Mainz a dat în zonă peste un grup, care era format din cinci până la zece persoane, care campaseră în zona căii ferate. Unii dintre ei au fugit în momentul în care au văzut că polițiștii se îndreaptă spre ei.

O româncă, în vârstă de 63 de ani, și un român, în vârstă de 66 de ani, au fost reținuți de polițiști. Cei doi au afirmat că voiau să doarmă între șine. Prin urmare, autoritățile federale au decis să închidă calea ferată.

author avatar
Andreea Vlad
2.728 afisari

11 COMENTARII

  1. Hai in Shengen fratilor !!! Vivat t.i.g. animea (pardon nu m_am exprimat plyticaly corect). Intrebati-va de ce se uita nemtoteii urat cand le spunem de unde santem.

  2. ROMÂNII nu stau in corturi.De ce nu prezentati stirea corect si sa spuneti ETNICI ROMI plecati din România ?! Acuma ne jignim noi pe noi…

  3. Ha ha ha, cum zic astia ca cica sunt romani care stau in corturi, cand se stie bine ca numai tzi-g-anocii sal-ba-tici stau in corturi intre sine !! Bai ciu-k-an-ezule gras, obez si prost, i-ai pe brazilienii astia autohtoni la tine la gubern, sa inceapa sa miroase bine si pe acolo, poate nu o sa mai poti fura asa de bine cu ambele maini 🙂

  4. Ha ha ha, cum zic astia ca cica sunt romani care stau in corturi, cand se stie bine ca numai tzi-g-anocii sal-ba-tici stau in corturi intre sine !! Bai ciu-k-an-ezule gras, obez si prost, i-ai pe brazilienii astia autohtoni la tine la gubern, sa inceapa sa miroase bine si pe acolo, poate nu o sa mai poti fura asa de bine cu ambele maini 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger