AcasăNewsHAOS din nou la Universitate! Jandarmii,in forta peste protestatari! VIDEO

HAOS din nou la Universitate! Jandarmii,in forta peste protestatari! VIDEO

Jandarmii au „maturat” Bulevardul Magheru, fugarindu-i pe manifestantii agresivi catre stradutele laterale, in urma conflictul izbucnit n jurul orei 22.45, in Piata Universitatii, unde fortele de ordine au fost atacate cu pietre, garduri si sticle.

Unii manifestanti de la Piata Universitatii, majoritatea ultrasi, au inceput sa arunce injurulorelor 22:45 cu garduri, pietre si sticle in jandarmi, care au facut uz de gaze lacrimogene. Jandarmii au intervenit in forta si au reusit sa ii indeparteze pe manifestantii violenti.

Un dispozitiv de jandarmi a intervenit din zona Salii Dalles, de unde au intevenit pentru a-i dispersa pe protestatarii violenti, dupa ce acestia au inceput sa arunce cu pietre din fortele de ordine. Jandarmii au „maturat” Bulevardul Magheru, fugarindu-i pe manifestantii agresivi catre stradutele dinspre Facultatea de Arhitectura.

Inapoi pe trotuare

Dupa ce ore bune protestatarii au blocat circulatia pe bulevardul Magheru, jandarmii i-au impins pe manifestanti spre gura de metrou si spre trotuarele de la Universitate. Eu au intervenit in forta si ii imping pe protestatari catre lateralele Pietei Universitatii. Mai multe dube de jandarmi au ajuns in zona, fiind pregatite sa intervina.

Unii manifestanti au fost loviti, iar altii s-au regrupat in zona Teatrului National si in zona fantanii de la Facultatea de Arhitectura.

Cinci persoane au primit ingrijiri dupa conflictul dintre manifestanti si jandarmi

Cinci persoane au primit ingrijiri dupa conflictul dintre manifestanti si jandarmi, una dintre acestea, care sustine ca a fost batuta de jandarmi, fiind dusa la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.  Coordonatorul SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita, a declarat ca a inregistrat sase apeluri pentru Piata Universitatii, pentru cinci persoane fiind solicitata interventia echipajelor medicale dupa izbucnirea incidentelor.

Oprita a precizat ca este vorba de o persoana cu entorsa, o alta care a primit ingrijiri dupa ce a inhalat gaze lacrimogene, iar alte trei, un barbat si doua femei, pentru agresiuni. Barbatul, care a spus ca a fost batut de jandarmi, a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.Medicul Bogdan Oprita a mai spus ca inainte de izbucnirea conflictului din Piata Universitatii, SMURD a acordat ajutor medical unei persoane cu traumatism cranio-cerebral minor.

In zona intersectiei cu Galeriile Oriozont, jandarmii au intrat in forta si au reusit sa prinda 30-40 de manifestanti care aruncau cu pietre.

author avatar
Ciprian Purice
384 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger