AcasăNewsHanibal Dumitrascu: Huidu trebuie sa se intoarca la emisiune!

Hanibal Dumitrascu: Huidu trebuie sa se intoarca la emisiune!

Oana Ionita incearca sa-i fie alaturi carcotasului in momentele grele pe care le traverseaza

Hanibal Dumitrascu crede ca vedeta Prima Tv are nevoie in perioada urmatoare de ajutorul unui specialist pentru a nu pica in depresie ca urmare a faptului ca a accidentat mortal trei persoane.

Specialistul Hanibal Dumitrascu spune ca Huidu are nevoie de sprijinul apropiatilor pentru a depasi aceasta perioada

Carcotasul nu trebuie sa renunte la tot ce-a realizat pana acum, crede specialistul. „Nu e inconstienta ce s-a intamplat duminica. S-a grabit mult prea tare dupa accidentul din iarna si n-a stat suficient timp sa se recupereze fizic si emotional. Serban Huidu se afla sub stare de soc acum.  Dar el nu-si poate abandona viata, este obligatoriu sa revina la munca. Nu poate sa inceapa treaba de maine, dar nu trebuie sa renunte la proiectele lui. I-ar prinde bine o consiliere psihologica. Cred ca va intra sub imperiul depresiei si al anxietatii”, ne-a declarat Hanibal Dumitrascu.

„Bebelusa” Oana: „Suntem alaturi de Serban orice s-ar intampla”

Oana Ionita incearca sa-i fie alaturi carcotasului in momentele grele pe care le traverseaza

Colega lui Serban de la „Cronica Carcorasilor“ spune ca a aflat de la televizor despre noua patanie a familiei Huidu. „ Serban a avut ghinionul sa fie implicat intr-un accident grav. Acel accident putea sa i se intample oricui, dar e mediatizat pentru ca el este persoana publica.  Noi il sustinem si suntem alaturi de el orice s-ar intampla!“, spune Oana Ionita.

Gafa: Prima TV a inlocuit „Cronica Carcotasilor“ cu „Cei trei muschetari“

Accidentul in care a fost implicat Serban Huidu a dat peste cap orarul de lucru la emisiunea „Cronica Carcortasilor“ de la Prima Tv. Filmarile programate ieri dimineata, dar si in cursul acestei zile, au fost amanate in semn de respect pentru oamenii decedati in accident. Din pacate, sefii postului au comis o gafa de proportii. Miercuri, show-ul va fi inlocuit cu un filmul artistic „Cei trei muschetari”, asta dupa ce Huidu tocmai a omorat trei oameni.

Ioana Nechifor/Andreea Romaniuc Archip

author avatar
eNational
1.098 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger