AcasăNewsHalucinant! Soțul ministrului Educației îl amenință cu bătaia pe viceprimarul Dan Cristian...

Halucinant! Soțul ministrului Educației îl amenință cu bătaia pe viceprimarul Dan Cristian Popescu

 

 

Articolul „Trădare, trădare, dar să o știe și cetățenii Sectorului 2! Monica Anisie a vândut meciul electoral din Sectorul 2 lui Neculai Onțanu”,  în care se  arată cu probe că unul din cei mai apropiați oameni ai Monicăi Anisie, ministrul Educației și Cercetării, își atacă colegii de partid și chiar și deciziile guvernului Orban, a stârnit valuri uriașe în organizația PNL Sector 2 și nu numai.

Bref, doamna ministru al Educației, nervoasă rău pe faptul că s-a devoalat pactul oneros pe care domnia să l-a făcut cu Neculai Onțanu pentru a vinde meciul electoral de la locale din Sectorul 2, a izbucnit pe grupul de Whatsapp al PNL Sector 2, postând demonstrativ link-ul articolului nostru și proliferand amenințări cu pușcăria la adresa celor care au scris și la adresa celor care, în mintea Monicăi Anisie, au comandat și plătit articolul. „Dragi colegi, vă informez că pentru acest articol plătit de unii colegi de la noi care nu au curajul să spună în față lucruri, mă voi adresa organelor competente și instanței de judecată! Vor ajunge acolo unde le este locul”, amenință ritos ministrul Educației. (n.red: vezi foto 1)

Doamna ministru al Educației și Cercetării în mod evident uită sau nu conștientizează că în România, de peste 30 de ani presa este liberă și independentă, iar cotidianul Național, și el ajuns la o vârstă considerabilă, nu publică articole comandate și plătite de politicieni și de nimeni altcineva. Ne asumăm doamna ministru tot ceea ce publicăm, întrucât avem dovezi, concrete după cum puteți observa.

Numai că Monica Anisie nu s-a oprit la a amenința cu pușcăria pe „unii colegi” de partid, ci și-a pus și soțul- Adrian Anisie, polițist, comisar șef la Direcția Generală Anticorupție din Ministerul Afacerilor Interne, să între pe grupul de Whatsapp al PNL Sector 2 și să îl amenințe direct cu bătaia pe Dan Cristian Popescu, viceprimarul PNL al Sectorului 2. ( n.red. vezi foto 2)

Într-un limbaj suburban, demn de maidane, soțul doamnei ministru, „organ competent” din Ministerul de Interne, spune că : „Domnule D.C. Popescu, este o vb la români: te umfli în pene ca bășină în izmene! Cred că pot să spun asta ca simplu membru și locuitor al sect.2. Chiar m-am supărat și, crede-mă, mă supăr f greu. Sunt om crescut în cartier, te rog să nu mă pui la încercare! Alo, puciștilor, vă știți voi cine sunteți, vă recomand aghiazmă! Că tot suntem în timpul sărbătorilor pascale! Doamne iartă-i și ajută-i pe păcătoși!”.

 

2.560 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger