AcasăNewsHalucinant! Mesajul de amenințare cu bombă la mall-ul bucureștean, rămas necitit ore...

Halucinant! Mesajul de amenințare cu bombă la mall-ul bucureștean, rămas necitit ore întregi!

Halucinant! Mesajul de amenințare cu bombă la mall-ul bucureștean, rămas necitit ore întregi!

A fost alertă, miercuri, la un cunoscut centru comercial din sectorul 3 al Capitalei. După ce s-a aflat de faptul că mall-ul a fost evacuat până să se încheie verificările pe care le-au făcut specialiștii, în urma unui mail de amenințare primit pe mail-ul Poliției, privind o presupusă plasare a unei bombe, o informație greu de imaginat readuce în atenție acest caz. Mai ales că se presupune că ar fi fost o intervenție contracronometru, dată fiind natura amenințării.

S-a aflat că mesajul de amenințare ar fi stat 10 ore pe mail-ul Poliției, până să ajungă, într-un final, să fie citit. Și să se dea alerta, urmată de mobilizarea pirotehniștilor și a polițiștilor.

Când a fost citit, într-un final

Din câte anunță joi site-ul Antena3, mesajul în cauză a fost primit pe mail la Poliția Română, pe adresa destinată petițiilor, încă de marți noapte, în jurul orei 00.00.

Abia a doua zi, adică miercuri, a și ajuns să fie citit de către un polițist, în jurul orei 10, ulterior fiind redirecționat către Poliția Capitalei. Totul, în condițiile în care, potrivit aceleiași surse, persoana care se ocupă cu citirea acestor petiții a intrat în serviciu miercuri, la ora 8.00.

A mai trecut ceva timp până să se intervină la fața locului, centrul comercial fiind evacuat, iar perimetrul supus verificărilor presupuse de astfel de situații.

Încă nu s-a aflat exact cine anume a trimis acest mail, dar se fac cercetări în acest sens. S-a vehiculat în spațiul public faptul că ar putea fi vorba despre un fost angajat de la serviciul de pază al respectivului mall, dar această ipoteză nu a fost confirmată oficial.

author avatar
Andrei Coman
752 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger