AcasăNewsHalloween mortal la Seul: mii de oameni s-au călcat în picioare la...

Halloween mortal la Seul: mii de oameni s-au călcat în picioare la o petrecere. Bilanțul este tragic: peste 150 de morți, zeci de răniți – VIDEO

seulHalloween mortal la Seul: mii de oameni s-au călcat în picioare la o petrecere. Bilanțul este tragic: peste 150 de morți, zeci de răniți - VIDEO

Tragedie la o petrecere stradală de Halloween din Seul. 151 de oameni au murit și peste 80 au fost răniți, după ce s-a creat o busculadă.

Preşedintele Coreei de Sud, Yoon Suk-yeol, a anunţat o perioadă de doliu naţional până când consecinţele dezastrului vor fi ţinute sub control.

Bilanțul tragediei: 151 de decese și 82 de răniți

Autorităţile au anunţat că 3.000 de persoane sunt date dispărute. Aproximativ 2.900 de rapoarte de persoane dispărute au fost depuse, a declarat Centrul de servicii comunitare Hannam-dong pentru BBC. Familiile celor care au participat la evenimentul de Halloween, dar nu s-au mai întors de atunci, au transmis întrebări la centrul, care se află în zona în care s-a produs accidentul.

Un videoclip difuzat pe rețelele de socializare a arătat mai multe persoane acordând primul ajutor unor oameni care zăceau împrăștiați pe stradă, scrie Euronews.ro.

100.000 de participanți la petrecerea stradală

Videoclipuri de la fața locului arată saci cu cadavre pe străzi, lucrători de urgență efectuând resuscitare cardio-respiratorie și salvatori care încearcă să scoată oameni prinși sub alții.

Unele rapoarte ale presei locale au declarat anterior că zdrobirea s-a produs după ce un număr mare de oameni s-au grăbit să ajungă la un bar din Itaewon după ce au auzit că o celebritate neidentificată a vizitat acolo.

Sărbătoarea din acest an este prima de când au fost ridicate restricțiile Covid privind măștile de față privind distanțarea socială. Rapoartele locale au estimat că aproximativ 100.000 de oameni au fost în Itaewon pentru a sărbători Halloween-ul.

author avatar
Andreea Vlad
471 afisari

3 COMENTARII

  1. Satana si-a luat tributul de sange de la adoratorii lui
    La fel ca la Colectiv
    Acum premierul coreean sa-si dea demisia pentru ca
    A trebuit sa moara oameni ….

  2. L-ați căutat pe Satanică iar el a venit, ca și la Colectiv unde tot așa îl invocau prin muzică sau in Franța la acel teatru unde formația in momentul intrării teroriștilor îl chema

  3. Nu am vazut in nici un video sa se fi calcat in picioare. O gramada de oameni au avut atac de inima jumatate au murit in strada jumatate putin mai tarziu in spital. Un video mai putin cenzurat https://twitter.com/i/status/1586425146163613696
    Totusi greu de crezut ca a fost un fel de test biologic asa cum spun unii conspiratori dar nu poti sa stii

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger