AcasăNewsHalloween cu Bashar al-Assad in Romania

Halloween cu Bashar al-Assad in Romania

„Dovleacul” scobit cu chipul lui Bashar al-Assad, dovada sentimentelor poporului sirian pentru presedintele care-l bombardeaza de patru ani

Tineri romani, in solidaritate fata de suferinta poporului sirian, cu sprijinul sirienilor liberi din Romania, au organizat „o petrecere” de Halloween, cu tematica bazata pe atrocitatile comise de presedintele Bashar al-Assad si armata sa asupra populatiei.

„Dovleacul” scobit cu chipul lui Bashar al-Assad, dovada sentimentelor poporului sirian pentru presedintele care-l bombardeaza de patru ani

Bombardamentele zilnice, masacrele comise de armata siriana, impreuna cu luptatori libanezi din Hezbollah (organizatie declarata terorista la nivel international), plus „garzi” iraniene, atacurile neintrerupte timp de patru ani asupra populatiei civile au devenit o oroare pentru poporul sirian. Care, lasat de izbeliste de intreaga lume „democratica”, isi accepta suferinta pricinuita de presedintele impotriva caruia s-a rasculat in urma cu patru ani, pe care il asemuie cu vampirul Dracula. Inca de anul trecut, de cand am fost in Siria, mi se spunea ca Dracula nu e in Romania, e in Siria, in palatul de la Damasc! Treptat, Bashar al-Assad chiar a subminat, in constiinta oamenilor, legenda inofensiva a contelui Dracula, devenind eroul principal. Sloganul „petrecerii” de Halloween a fost „Al-Assad este oroarea reala a sirienilor”!

Dichisuri vrajitoresti, sa le sara copiilor deochiul

Copiii s-au simtit bine, ca rostul acestei sarbatori, este, in fond, sa le treaca de spaima copiilor, sa li se duca frica pe pustie si sa le sara deochiul. „Bostanul” scobit cu chipul lui Assad si-a facut efectul si a fost chiar bataie de mastile de groaza si pe dichisurile vrajitoresti, maturi si tridente. Momentul foarte sensibil al sarbatorii a fost prezentat de cantareata Andreea Mihailescu si de Al-Taweel Sami, care au recitat o poezie compusa de Roxana State, referitoare la copiii din Siria, victime ale unui regim inuman. Chitaristii George Patranoiu si Dj Adrian Sarbu au facut atmosfera „de groaza” mai accesibila copiilor.

Halloween cu Bashar al-Assad in Romania

author avatar
Adina Mutar
495 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger