AcasăNewsHalep, reactie demna de o campioana, dupa finala pierduta dramatic la Australian...

Halep, reactie demna de o campioana, dupa finala pierduta dramatic la Australian Open

Romanca a ratat a treia sansa de a obtine un prim titlu de Grand Slam din cariera, dupa precedentele doua finale jucate la Roland Garros.

Dezamagita, in mod firesc, dar cu siguranta mai puternica dupa asa un meci spectaculos, pe care a fost foarte aproape sa il castige, Simona a fost aplaudata de publicul prezent pe arena din Melbourne, in momentul in care a primit trofeul acordat finalistei Australian Open 2018.

Romanca a ratat a treia sansa de a obtine un prim titlu de Grand Slam din cariera, dupa precedentele doua finale jucate la Roland Garros

Incepand prin a-si felicita adversara si apoi amintind de accidentarea care i-a ingreunat misiunea la acest prim Grand Slam al anului, romanca a pus accent pe faptul ca va lupta pentru a-si vedea nazuintele implinite. „Nu e usor sa vorbesc acum, dar as vrea sa o felicit pe Caroline (…) pe tatal tau (…) iti urez succes (…) a fost un turneu foarte bun pentru mine (…) sunt trista ca n-am putut castiga (…), dar poate a patra oara va fi cu noroc”, a declarat Simona, la scurta vreme dupa incheierea meciului.

Caroline Wozniacki a castigat finala, 7-6(2) 3-6 6-4, primul sau titlu de Grand Slam, dar, mai nou, se poate bucura si pentru ca a ajuns pe primul loc in topul WTA.

sursa foto: Facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger