AcasăNewsHalep este și regina eleganței la Wimbledon. Își pregătește dansul campionilor

Halep este și regina eleganței la Wimbledon. Își pregătește dansul campionilor

Organizatorii turneului de la Wimbledon au publicat, duminică, pe contul oficial de Twitter, o fotografie cu Simona Halep, păşind spre Arena Centrală, locul finalei dintre Roger Federer (nr. 3 ATP) şi Novak Djokovic (nr.1 ATP).

În fotografia publicată de oficialii de la Wimbledon, Simona apare cu un zâmbet larg. Sportiva este îmbrăcată într-o rochie roz elegantă și care îi cade foarte nimerit. Românca poartă în piept insigna All England Club, simbolul faptului că sâmbătă seară a devenit membră a selectei comunități. Fotografia este însoţită de mesajul: „A început să se folosească deja de calitatea de membru”.
Duminică seară, campioana va lua parte la Dineul Campionilor. La conferinţa de presă care a avut loc după încheierea finalei, Simona Halep a fost întrebată dacă şi-a pregătit ţinuta pentru petrecere, însă campioana de la Wimbledon a recunoscut că se va ocupa de aceste detalii în ziua evenimentului: „Mă ocup duminică, variante sunt destule şi sper să aleg o rochie frumoasă”, a mărturisit românca.

Cea care a învins-o pe Serena Wiliams în finala de sâmbătă a vorbit şi despre dansul campionilor, care are loc între câştigătorii probelor individuale de la Wimbledon: „Am înţeles că nu mai este, doar dacă te invită băiatul, aşa că aştept invitaţii!”.

Finala masculină este programată duminică de la ora 16:00, între Novak Djokovic şi Roger Federer.

 

Sursa fotografiilor: Twitter, Instagram

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
518 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger