AcasăNewsHakerii ajuta Romania sa intre in conducerea NATO!

Hakerii ajuta Romania sa intre in conducerea NATO!

Se pare ca faima hakerilor romani, care se dovedesc a fi de fapt informaticieni de clasa mondiala, poate sa reprezinte un avantaj pentru Romania.

Aceasta informatie a reiesit, printre randuri, din prezentarea pe care profesorul universitar dr. Teodor Melescanu, director al SIE, a facut-o in cursul acestei zile, in cadrul Conferintei pe care a sustinut-o la Universitatea Titu Maiorescu, intr-o aula in care nu se mai gasea nici macar un singur loc liber, cu mult inainte de inceperea evenimentului.

Tema Conferintei a fost Globalizarea, cu avantajele si deficientele care vin la pachet si automat s-a ajuns si la Internet, care este unul dintre elementele care face comunicarea mai usoara, dar care presupune si fraude online, care pot fi foarte greu controlate.

Este exact motivul pentru care seful spionajului nostru extern ne-a informat ca NATO a luat decizia crearii unui Comitet de Protectie Cibernetica, care va monitoriza atacurile cibernetice lansate asupra statelor membre si unde se pare ca Romania va fi desemnata sa propuna un presedinte.

author avatar
Silviu Ionescu
523 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger