AcasăHaita ruseasca a modei ataca

Haita ruseasca a modei ataca

Sunt tinere, frumoase, indragostite de moda si isi permit sa cumpere cu bratul tinute ale marilor designeri. Cam asa ar putea fi descrise in doar cateva cuvinte Ulyana Sergeenko, Elena Perminova, Vika Gazinskaya si Miroslava Duma, cele patru gratii care dau tonul in moda in Rusia si nu numai.

Fetele isi permit sa isi cumpere si 35 de tinute odata, create de Karl Lagerfeld

Cand vor sa fie draguti cu ele, jurnalistii le alinta cu apelativul “tarinele”, altminteri, sunt etichetate fara prea mari menajamente drept “haita ruseasca a modei”.

Este vorba despre Ulyana Sergeenko, Elena Perminova, Vika Gazinskaya si Miroslava Duma, patru tinere superbe, putred de bogate si care mananca moda pe paine. Maritate cu multimiliardari gata sa le satisfaca si cel mai mic capriciu sau fiice de politicieni cu renume, cele patru gratii sunt cliente fidele ale marilor designeri, se joaca ele insele de-a designerii si au bloguri de moda. Mai mult de atat, toate patru sunt adevarate fashion-iconuri in Rusia natala si, mai nou, in Europa, stabilind tendinte , dictand curente si contribuind la marirea sau decaderea unor designeri de prestigiu.

Ulyana Sergeenko isi datoreaza bunastarea financiara sotului ei miliardar

Ulyana Sergeenko are 32 de ani, este sotie de miliardar, a lucrat ca model, iar acum isi incearca puterile ca designer. Este considerata sefa hainei. Nu de mult a dat de inteles ca ar vrea sa fie pentru Rusia ceea ce Jackie Kennedy a fost pentru Statele Unite.

Elena este maritata cu fostul spion KGB Alexander Lebedev

Elena Perminova a devenit celebra ca model, consolidandu-si pozitia privilegiata in lumea modei dupa ce s-a maritat cu fostul spion KGB Alexander Lebedev, actualul patron al publicatiilor britanice The Independent si The Evening Star of London.

Miroslava Duma este fiica senatorului Vasili Duma

Miroslava Duma este fata lui tata, senator cu multi bani. Pana de curand a fost editor al celebrei reviste “Harper’s Bazzar”, iar acum colaboreaza cu publicatii precum Ok, Glamour, Tattler.

Vika Gazinskaya este designer si are meritul de a fi impus tunsorile geometrice in Rusia. Mai mult decat atat, este primul creator de moda rus ale carui creatii s-au vandut in celebrul magazin de lux “Colette” din Paris.

author avatar
Alina Creanga
1.092 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger