AcasăNewsHai sictir ipocritilor!

Hai sictir ipocritilor!

De cand lumea, politicienii isi schimba opiniile ca pe ciorapi, in functie de interese. Povestea se impute cu adevarat atunci cand operatiunea este facuta nu cu staif si cap ci ghiolbaneste, asa cum se intampla de exemplu in Romania noastra. 

Migratia politica si pupatul unde a-i scuipat cu o zi inainte nu este apanajul politicienilor damboviteni. Totusi, prin alte parti nu se sare chiar de la stanga la dreapta si invers (eventual cu partide intregi) cu aceeasi rapiditate demonstrata de politicienii romani. Pe langa faptul ca-i doare-n pix de ideologii si doctrine, politicienii nostri cei distinsi se si balacaresc ca pe maidan. Se fac hoti, neispraviti, inculti si prosti imediat dupa divort iar date fiind stransele lor relatii este greu sa-i contrazica cineva. Marea problema este ca nu-si vad defectele decat la divort, cand le improasca desi cu doar o zi in urma se pupau bot in bot si isi jurau prietenie vesnica. Asta dupa ce, inainte, se sustinusera reciproc in obtinerea a tot felul de ranguri si demnitati de stat unde hotii, prostii si incultii chiar nu au ce cauta. Chiar daca politica are statut universal de curva, asta nu inseamna ca politicienii trebuie sa se comporte ca prostituatele de doi bani esuate pe centura.

Dragnea si Ponta scuipa unde au pupat

Consumat mult dupa divort, partajul Ponta – Dragne demonstreaza ce monument de ipocrizie si minciuna sunt marii nostri lideri politici – ca doar vorbim despre ditamai presedintii PSD, ba si premieri, chiar daca unul opereaza sub acoperire. Doi politicieni de prima mana care acum se gratuleaza cu calificativele de ”sobolan”, ”ipocrit”, ”santajist”, ”mafiot” etc., si se acuza de hotii, fraude, amenintari, targuri murdare. Nu-i contrazice nimeni, dar de ce au stat atunci alaturi ani intregi? S-au acoperit unul pe altul si daca nu se certau pe ciolan s-ar fi laudat in continuare reciproc. Cand se lauda, in campania din 2016, cu reusitele guvernarii Ponta, Dragnea nu stia ca fostul premier era un ”sobolan”? Iar Ponta nu stia nici el ca Dragnea este un provincial inapt pentru politica mare atunci cand l-a facut presedinte executiv la PSD? Sau cand l-a facut ministru al Dezvoltarii?

Basescu, setat sa-si omoare cu mana lui ”odrasla”

Cum ipocrizia nu este marca PSD, un alt performer in domeniu este Traian Basescu. Un presedinte care a pus temeliile ”statului paralel”, l-a alaptat pana a crescut mare, si-a bucurat ochii cu vederea adversarilor politici vanati (si incatusati pe final de mandat) de DNA, iar acum il frige si pe el plus pe cei dragi lui camasa anticoruptiei. Acum, canta aria prezumtiei de nevinovatie si tuna contra ”catusiadei” practicate de DNA. Decat sa se boceasca acum ca o orfelina, nu mai bine era sa se fi gandit, atunci cand era presedinte, ca roata se intoarce intotdeauna, ca de aia e roata? Iar Codurile penale compuse cu binecuvantarea lui si puse in aplicare de Guvernul Ponta i se vor aplica si lui? Si atunci de ce rag astazi bocitoarele politice? Ca sunt abuzuri in Justitie? Sunt, dar exclusiv din vina politicienilor.

Alina Mungiu, transformata in mama ”penalilor”! 

Societatea civila a calcat si ea pe bec, prin reprezentanta ei de vaza Alina Pippidi Mungiu. Dupa ce a starnit vigilenta neamului vorbind ani de zile despre ”penali”, guvernanti prosti si corupti, Romania curata etc., Mungiu a sarit in apararea celui mai slab pregatit premier si a mentorului sau:  Viorica Vasilica Dancila si Liviu Dragnea. Ce a induiosat-o pe Mungiu nu se stie (inca), dar afacerea pute de asemenea a ipocrizie crasa.

author avatar
Simona Badulescu
450 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sa ne pupati in chur politicieni romani, mancati kkat cu ?… Cine mai crede in chioru si lingaii lui cine mai cred in Ponta dupa Colectiva dupa ce a semnat pact cu chioru după ce a pupa in chur pe Luluta pe Maior
    si parle porcu la K1 si K2 cu voi Cine mai?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger