Cauta

Hai la mitingul din Bucuresti pentru sustinerea lui Raed Arafat!

Actiunea pentru sustinerea lui Raed Arafat, initiata pe reteaua de socializare Facebook, continua cu un apel catre bucuresteni sa se solidarizeze cu cei din Mures si Cluj si sa vina, sambata, la ora 14.00, in Piata Universitatii pentru a-si exprima solidaritatea fata de fostul subsecretar de stat.

In mesajul de sustinere a lui Raed Arafat de pe Facebook se arata: „Muresenii arata ca le pasa. Este timpul ca si bucurestenii sa faca acelasi lucru.”Bucurestenii sunt chemati sa vina sambata, la ora 14.00, in Piata Universitatii, in semn de solidaritate cu Raed Arafat. La aceeasi ora sunt chemati oameni solidari cu Raed Arafat si la Cluj-Napoca, Targu Mures, Iasi, Craiova, Galati, Timisoara, Sibiu, Bacau si Oradea.

„Postacii” de partid intervin in forta si il sprijina pe Basescu in razboiul cu Arafat!

Aproximativ 1.500 de persoane au participat, joi seara, la un mitingul pentru sustinerea lui Raed Arafat organizat la Targu Mures, unul dintre punctele manifestatiei fiind sediul SMURD, unde oamenii au scandat „Jos cu hotii”, „Jos Basescu”, „Demisia”.Oamenii au aprins lumanari si au avut pancarte pe care scria „Solidari cu SMURD”, „Respect pentru SMURD”, „Fatal error 404: Democracy not found”, „Noi pentru SMURD, SMURD pentru noi”, „Raed Arafat, suntem alaturi de tine”, „Respect pentru Raed Arafat, greata fata de Basescu”, „Nu ne luati dreptul la viata”, „Raed Arafat, un model de urmat, Basescu, un model de…. Unul construieste de 20 de ani, celalalt darama de circa opt ani”.Participantii la miting au strigat „Arafat nu uita, Muresul e casa ta”, „Jos cu hotii”, „Jos Basescu”, „Demisia”, „Basescu nu uita, Romania nu e a ta”, „Noi pentru SMURD, SMURD pentru noi”, „Murim, luptam, SMURD-ul il aparam”, „Anticipate”.

In randurile manfestantilor s-au regasit sindicalisti si reprezentanti ai PSD, PNL, UDMR, PC. O actiune similara a avut loc, miercuri seara, in Piata Unirii din Cluj-Napoca, la manifestatie participand zeci de persoane. De asemenea, un miting de solidaritate cu Raed Arafat are loc vineri, de la ora 11.00, la Arad.

Raed Arafat a demisionat, marti, din functia de subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii, in urma nemultumirilor privind noile prevederi referitoare la medicina de urgenta din proiectul Legii sanatatii si ca urmare a criticilor formulate la adresa lui de catre presedintele Traian Basescu. Arafat a declarat ca a demisionat din functia de subsecretar de stat pentru ca iesind din Ministeul Sanatatii va putea apara mai bine sistemul de urgenta, precizand ca nu poate intra in polemici cu nimeni pe aspecte care necesita discutii tehnice.

Raed Arafat a adaugat ca nu este de acord cu punctul de vedere al Ministerului Sanatatii in ce priveste sistemul de urgenta, pentru ca el crede ca, in forma propusa in proiectul Legii sanatatii, va avea un impact negativ asupra acestui sistem. Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca SMURD nu a fost creat de un om, statul facand eforturi uriase pentru acest sistem, seful statului mentionand ca abordarea din ultimele zile i se pare „deplasata”.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version