AcasăNewsHai la mitingul din Bucuresti pentru sustinerea lui Raed Arafat!

Hai la mitingul din Bucuresti pentru sustinerea lui Raed Arafat!

Actiunea pentru sustinerea lui Raed Arafat, initiata pe reteaua de socializare Facebook, continua cu un apel catre bucuresteni sa se solidarizeze cu cei din Mures si Cluj si sa vina, sambata, la ora 14.00, in Piata Universitatii pentru a-si exprima solidaritatea fata de fostul subsecretar de stat.

In mesajul de sustinere a lui Raed Arafat de pe Facebook se arata: „Muresenii arata ca le pasa. Este timpul ca si bucurestenii sa faca acelasi lucru.”Bucurestenii sunt chemati sa vina sambata, la ora 14.00, in Piata Universitatii, in semn de solidaritate cu Raed Arafat. La aceeasi ora sunt chemati oameni solidari cu Raed Arafat si la Cluj-Napoca, Targu Mures, Iasi, Craiova, Galati, Timisoara, Sibiu, Bacau si Oradea.

„Postacii” de partid intervin in forta si il sprijina pe Basescu in razboiul cu Arafat!

Aproximativ 1.500 de persoane au participat, joi seara, la un mitingul pentru sustinerea lui Raed Arafat organizat la Targu Mures, unul dintre punctele manifestatiei fiind sediul SMURD, unde oamenii au scandat „Jos cu hotii”, „Jos Basescu”, „Demisia”.Oamenii au aprins lumanari si au avut pancarte pe care scria „Solidari cu SMURD”, „Respect pentru SMURD”, „Fatal error 404: Democracy not found”, „Noi pentru SMURD, SMURD pentru noi”, „Raed Arafat, suntem alaturi de tine”, „Respect pentru Raed Arafat, greata fata de Basescu”, „Nu ne luati dreptul la viata”, „Raed Arafat, un model de urmat, Basescu, un model de…. Unul construieste de 20 de ani, celalalt darama de circa opt ani”.Participantii la miting au strigat „Arafat nu uita, Muresul e casa ta”, „Jos cu hotii”, „Jos Basescu”, „Demisia”, „Basescu nu uita, Romania nu e a ta”, „Noi pentru SMURD, SMURD pentru noi”, „Murim, luptam, SMURD-ul il aparam”, „Anticipate”.

In randurile manfestantilor s-au regasit sindicalisti si reprezentanti ai PSD, PNL, UDMR, PC. O actiune similara a avut loc, miercuri seara, in Piata Unirii din Cluj-Napoca, la manifestatie participand zeci de persoane. De asemenea, un miting de solidaritate cu Raed Arafat are loc vineri, de la ora 11.00, la Arad.

Raed Arafat a demisionat, marti, din functia de subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii, in urma nemultumirilor privind noile prevederi referitoare la medicina de urgenta din proiectul Legii sanatatii si ca urmare a criticilor formulate la adresa lui de catre presedintele Traian Basescu. Arafat a declarat ca a demisionat din functia de subsecretar de stat pentru ca iesind din Ministeul Sanatatii va putea apara mai bine sistemul de urgenta, precizand ca nu poate intra in polemici cu nimeni pe aspecte care necesita discutii tehnice.

Raed Arafat a adaugat ca nu este de acord cu punctul de vedere al Ministerului Sanatatii in ce priveste sistemul de urgenta, pentru ca el crede ca, in forma propusa in proiectul Legii sanatatii, va avea un impact negativ asupra acestui sistem. Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca SMURD nu a fost creat de un om, statul facand eforturi uriase pentru acest sistem, seful statului mentionand ca abordarea din ultimele zile i se pare „deplasata”.

author avatar
Ciprian Purice
2.707 afisari

43 COMENTARII

  1. Hai Bucuresti! Trezeste-te! In 89 am fost, dupa TIMISOARA, cei care am decis soarta tarii! Putem face si acum asta, e atat de usor. O sa fie o vreme deosebita pentru acest miting. Decat sa facem miscare in parc pentru sanatatea individuala mai bine in Piata Universitatii pentru sanatatea familiei si a ROMANIEI!!!!

  2. Nu se poate ca acum populatia sa mai poata fi manipulata pentru pastrarea privilegiilor unui om, care este drept are mari merite, dar atit,

  3. Dacă Arafat revine în funcţie ce privilegii mai cereţi ? Că aţi ,,făcut revoluţie,, milogiţi , case , spaţii comerciale , pensii , vai mama voastră de revoluţionari şi de mitingii de profesie. PS ,,dana,, şi ,,elena,, (eu am învăţat că numele proprii se scriu cu literă mare) ,,luptaţi-vă pe centură , vai mama voastre de analfabete.

    • PRIETENE DUTE TU PE CENTURA CA SA SUGI SI SA DA I LIMBI PDL PE CARE IL SUSTI;ESTI MAI PROST DE CIT ITI PERMITE LEGEA

  4. Trebuie sa avem rabdare 11 luni, atunci sa luam atitudine,sant bine inchegati,trebuie doar sa veniti la vot in noimbrie ,pana atunci fac ce vor ei?asta este ,nu avem ce sa le facem trebuie sanctionati senatori si deputati dupa nume si partid adica sa nu fie votat…!!!!!succes Raed Arafat.te sprijinim si te sustinem

  5. de data asta basescu a pierdut o lupta …
    dar marea batalie a pierdut-o democratia din romania…
    PRESEDINTELE NU ARE DREPT DE INITIATIVA LEGISLATIVA DUPA CONSTITUTIE !!!

    NICI NU ARE DREPTUL DE A OPRI DEZBATERILE PE MARGINEA UNEI LEGI !!!

    FRATILOR NU AU TRCUT DECAT 22 DE ANI DE CAND A MURIT UNUL CA EL , E PREA DEVREME PENTRU UN ALTUL

    ISTORIA NU NE VA IERTA !!!

  6. Moromete, nu fi prost, capra voastra țap o fost, iar tu Gâgă, prost la cap, ai supt lapte de la țap.
    Dintr-o populație de 22 de milioane de locuitori,credeți că Băsescu, Udrea,Boc,Igaș și alte panarame ar trebui să ne conducă ? Bucureșteni bășiți, ieșiți în stradă. Voi lați pupat în cur pe Ceaușescu, voi i-o sugeți lui Băsescu ! Așteptați din nou Timișoara să spargă buboiul să scoată puroiul ! Băsescu s-a speriat, a băgat-o pe mânecă și a făcut pasul înapoi deoarece se cacă pe el de frică căci va fi detronat și arestat. Români ieșiți în stradă !

  7. Raed Arafat SI ROMANII DIN SPANIA SUNTEM ALATURI DE TINE.DUMNEZEU SA TE BINECUVANTEZE.JOS BASESCU

  8. Toti cei care sustin aceasta adunare in Piata Universitatii, ce credeti ca l-a facut pe Base sa se razgandeasca? Voi, prin atitudinea voastra!!! Ceausescu a murit, vin si alegerile, si ei pierd si ultima farama de cascaval! Pe facebook, peste tot, tre sa fim uniti! Credeti ca ei nu au analisti care nu scaneaza piata de voturi? Ba da, tocmai d-aia au dat inapoi.

  9. Chiorule de ce eşti prost ? Academia Română mă obligă să scriu cu î din â doar în înscrisuri oficiale, marş la cursuri de alfabetizare. Nu sunteţi în stare să scrieţi corect o frază şi criticaţi autorităţile , vai mama voastră de semidocţi. PS Sunt apolitic , mi se rupe de Băsescu , Boc, Iglaş sau de voi , dar îmi vine să vomit cînd văd că aţi rămas proştii cartierului.

  10. Daca Raed Arafat ar candida la presedentia Romaniei,ar castiga.Romanii il iubesc si il stimeaza pentru seriozitatea de care da dovada,pentru bun simt si pentru dovada lucrului bine facut,cu simt de raspundere.Asa oameni trebuie sa tina fraiele tarii.

  11. Bucurestiul, haide in strada,nu vedeti ca nu se poate obtine nimic decat prin iesire in strada.
    Sa cerem Arafat „Ministrul sanatatii”, „Demisia guvernului”, „Demisia Basescu”,”Anticipate”.

    Curaj Bucuresteni!!!

  12. sa i fie rusine lui basescu si mafiei lui portocalii care vrea sa ne omoare cu legea tampita a sanatatiii!! de ce nu a facut un referendum?? mie o pensionara amarata nu mi convine sa se privatizeze sanatatea!!daca el si a facut operatie la viena asta nu inseamna ca toti romanii au bani sa se privatizeze in sanatate !!!sa ramina sanatatea de stat!!cine vrea poate sa se duca la privatizatii din sanatate !!1platesc 50 roni eu o pensinara amarata pentru sanatate!! daca ei au furat milioane de euro nu inseamna ca noi amaratii avem bani sa platim privatizarea sanatatiii!!! rusine marinarului sa plece pe mare cu ciuma lui portocalie !!! sa pleceeeeeeeeeeee

  13. a distrus tara a distrus romania !!!eu nu mai pot rade in tara asta pling mereu pt poporul nostru am, sa i fie rusine marinarului ne a mintit de la inceput sa TRAIM BINE SI ACUM VREA SA MURIM BIN EEEEEEEEEEEEE SA NU MAI APARA LA TELEVIZOR TOTI CIUMATIII PORTOCALII SI SUSTINATORII LOR CA NE AU MINTIT NEAU FURAT MAI AU SA FACA CACA PE NOI PORCIIIIIIIIIIIIIII

    !!1

  14. TOATE REFORME4LE PE CARE LE A FACUT LEA FACUT IN DAUNAAAA ROMANILORRRRRRRRRRR SA I FIE RUSINE LUI SI LUI ELENA UDREA SI ALOR LOR NU MAI AU RUSINE NU MAI AU NIMIK EI AU DISTRUS TOTULLLLLLLLLLLLLLLLLL SA PLECE LA PUSCARIE CU NENORICITIIIIIIIIIII

  15. CUM POATE SA RECUNOASCA CA SISTEMUL DIN SANATATE E CORUPT DE CE NU A LUAT MAsuri ????ca se bagha in toate aici de ce nu a luat masuri impotriva hotilor din sistem sa plece daca nu e capabil sa pleceeeeeee

  16. Abia scapasem un pic de astia care au distrus tara asta timp de aproape 20 de ani si acum va bucurati sa-i aduceti inapoi? Nu vedeti ca va prostesc cu televizorul exact dupa modelul de la lovitura de stat din 1989? Nu vedeti ce fel va manipuleaza cu minciunile lor? Arafat are fundatia SMURD de care nu s-a atins nimeni. Urgenta de la SMURD apartine de Ministerul de Interne, nu de Ministerul Sanatatii. Deci legea asta a sanatatii nu se refera la SMURD. Arafat nu a perdut decat un post de secretar, adica un post politic. Asa asa ca iar ati cazut iar in plasa manipularii ordinare facute de USL.
    Sincer discutand, in afara de dezinformarea masiva a televiziunilor ULS-ului, mai stiti ceva despre legea asta a sanatatii?

  17. CHIAR NU AVETI NICI UN PIC DE MILA FATA DE POPORUL ASTA AMARAT ?DOMULE BASESCU!!!!!!!!!!!NE UCIDETI CU ZILE .SI PE NOI CEI TINERI !!SA NU MAI VB.DE PARINTI NOSTRI.DE CE MAI PLATIM ASIGURARI DE SANATATE DACA NU PRIMIM NIMIC DE LA’ STATUL ASTA DE NIMIC’.LASATI SMURDUL SA ISI CONTINUE MENIREA PT. CARE A FOST INFINTAT .NU MAI AVETI NIMIC DE DISTRUS IN TARA ASTA ?????????? POATE NE VINDETI PE NOI CA SI PERSOANE ! A-FII IN STARE !! ASTA E
    PAREREA MEA.

  18. basescu a dovedit in seara asta ca este las in comparatie cu ceausescu!Atentie, azi e ziua de 13 pentru basescu, sper ca pentru popor sa fie norocoasa!

  19. daca vrem sa schimbam ceva,trebuie sa iesim cu totii in strada….dar asta sa fie cat mai repede…ORI MERGEM PANA LA CAPAT ….SI II DAM JOS ORI ……NE VOR INCALECA….ASTIA….UITATI CE AU PATIT POLITISTII….PT CA NU AU MERS PANA LA CAPAT…..JOS BASESCU SI CURVELE LUI!!!!!!!!!!!!!!

  20. Prezidentul s-a dat de gol:

    “In aceste conditii, va pot spune ca cer public prim-ministrului retragerea proiectului care viza reforma in Sanatate. Am discutat, de altfel, cu prim-ministrul intentia de a face acest lucru si o fac eu pentru ca aici a fost Comisia Prezidentiala, aici s-a facut propunerea de proiect de lege, aici au fost oamenii specialisti care s-au dedicat incercarii de a pune un diagnostic si de a da niste solutii adaptate la realitatile Romaniei care sa poata contribui la o mai buna gestionare a resurselor existente si sa mareasca resursele financiare pentru cresterea calitatii si competitivitatii sistemului”, a spus Basescu.
    De cand presedintele, conform Constitutiei, are drepul la initiativa legislativa? O nascocea, departe de ochii curiosilor, si a punea in bratele cuiva apropiat puterii, ca sa o promoveze? Si, daca tot nu are acest drept, de cand are dreptul sa retraga o lege?
    Ce cretin trebuie sa fi fost regizorul ala stramb la minte, care a crezut ca spectatorii inghit orice spectacol de rahat!

  21. Daca **** lu` Base ar gandi,nici **** nu ti-ar da, noroc ca nu gandeste…
    Pe tine cand te-a nascut mata, trebuia sa depuna contestatie.

  22. STIMATI PROTESTATARI NESIMTITI , CRED CA NU AVETI TREABA ACASA SI VRETI ACTIUNE , DE CE NU STRANGETI GUNOIUL DIN FATA BLOCULUI ? DE CE NU CURATATI PARCURILE DE MIZERIE , DACA NU AVETI CE SA FACETI ANGAJATIVA SI NU VA MAI PLANGETI SI MANIFESTATI PENTRU CEVA CE NU STITI, STATI ACASA LA VOI SI NU MAI IESITI IN STRADA CA RACITI … TRAIASCA P.D.L. TRAIASCA TRAIAN BASESCU

    • Bai Adriene,esti un mare dobitoc.Cat de prost sa fii sa sustii asemenea monstruozitate?Poti sa ne spui si noua o singura realizare a dictatorului?S-a varsat sange sa ajunga la putere o oligarhie de familie, gen udrea, eba>
      Mai citeste istorie si nu te mai lasa dus de propaganda portocalie.

  23. Haideti sa le aratam ca nu ne pasa de jandarmii lor!!

    VENITI LA UNIVERSITATE CU MIILE !!

    BASESCU SI AI LUI HOTI SI INCOMPETENTI TREBUIE SA PLECE !

    ALEGERI ANTICIPATE !!!

  24. Frati romani,daca am inceput trebuie sa ajungem la final! Sa-l dam jos pe ologarhul tarii,care-si bate joc de un popor intreg,impreuna cu slehta lui de hoti.Ne-a umilit,batjocorit si haituit prea mult,ne-a luat toate drepturile si ne-a aruncat un oscior gol in fata,sa aibe de cine sa-si bata joc.Cum va simtiti ca ne-a plecat toata floarea tineretii cat au vazut cu ochii ? Va place sa fie copiii nostri slugi la alte natii,care stiu sa-si pretuiasca poporul?Eu nu ii mai suport pe ranjitii astia,cinici,fara caracter care cred ca totul este al lor,inclusiv vietile noastre.JOS BASESCU CU CLICA LUI DE IMPOSTORI! ROMANI NU MAI ESTE CALE DE INTORS!

  25. hmm..tare cred ca daca-l dam pe asta jos ..pe cine dracu punem?toti is la fel, indiferent de culoare.pleaca ai nostrii, vin ai nostrii.

  26. Veniti si luptati cu noi,nu va lasati calcati in picioare inca o data,strigati,luptati acum ori niciodata.

    JOS BASESCU!

  27. Pentru Moromete al batrin …..de geaba ai acest nume!…..ia uitete in buletin ….mincinosule ..aaaaa basescu te cheama si esti si marinar .PACAT !
    AM SCRIS basescu CU LITERE MICI DEOARECE PENTRU MINE E NESEMNIFICATIV DEOARECE PROMOVEAZA SI ESTE INCONJURAT DE PROSTI SI INCOPETENTI CARE SE SUSTIN INTRE EI. DACA PENTRU Dneata REPREZINTA CEVA…NU AI DECIT SA IL PUPI UNDE VREI Dneata.DISTRACTIE PLACUTA !

  28. JOS J*** DE LA CONDUCERE ,JOS CIOCOI ,JOS TIRANU ,SI MASONERIA ,VENITI, ROMANI CU MIC CU MARE HAIDETI PUTEM MAI MULT ,TRAIM SFIRSITU CU NENORCITI ASTIA VENIT IN PIATA SA NE SUSTINEM TELU nu vreti sa mai traiti in mizeri atunci venit sa dam jos tirani,de la conducere

  29. pentru edu adrian bai taranoiule cu jeg sub unghi care teai inbogatit peste noapte stai acasa nenorocitule ca daca va cade rangul o sa infundati puscarile javra ordinara ce esti COMUNISTULE

  30. Dragi romani,pacat ca sunt prea departe de Bucuresti si nu am participat si eu la mitingul de ieri.Daca ajungeam cu un mijloc de transport sa ma alatur manifestantilor,nu inseamna ca as fi fost manipulata de Ponta sau Antonescu.Dar noi romanii,oare de ce in cei 22 de ani de la revolutie,nu am ajuns la un standard de viata cat de cat,asa cum au grecii sau altii care au trait bine.Acum marele presedinte ‘basescu”,atoatestiutor,se angajeaza sa participam si la plata datoriilor celor care au huzurit fata de noi ex.grecii.Dar voi ati auzit vreodata de al 13-lea sau mai mult de al 14-lea salariu in tara noastra,la fel si pensii.Voi vedeti ce salarii si pensii avem ?ca in anii 1950 !se scumpesc toate,TVA a crescut,curentul se majoreaza,gazul si implicit totul ce depinde de energie.Am citit pe net,ca multi basisti sustin,ca mai bun ca Basescu nu este nimeni,si pe cine punem daca pleaca el.Eu zic ca nu merita nici unul din cei existenti,dar oare in tara asta nu mai sunt oameni destepti si patrioti?Chiar le place de arogantul,cinicul,hotul,paranoicul de basescu.Nu vedeti ca este mai rau ca Ceausescu ?Macar ala a facut ceva pentru Romania,locuri de munca,metroul,Tranfagarasanul,si nu si-a vandut tara pe nimic ca astia,si care au indatorat tara ca vor plati 3-4 generatii,asta in conditiile in care nu se mai imprumuta de acum incolo.V-a placut aseara invitatia lui Sever Voinescu,de a viziona filmul:Moartea domnului LAZARESCU ?!Cata aroganta !Ne-a catalogat ca fiind „Nevrotici” sin alte feluri,la fel cum a facut Ceausescu,cand s-a reintors din Iran !Probabil e inceputul sfarsitului acestui regim de incompetenti,hoti si impostori,pentru care nimic nu mai conteaza decat banul.Noi am vrut LIbertate in 1989,dar nu asa sa devenim sclavii Europei,capsunari,zidari,ingrijitori de mosi si babe cacacioase.Poate am vrut sa mergem si noi sa mergem sa lucram cu demnitate intr-o alta tara,sau in concediu,sa circulam prin Europa cu fruntea sus si sa nu ne faca italienii,francezii etc,tigani si cersetorii Europei ! Si asta datorita cui? a uni presedinte care se plimba cu mainile in buzunare ,
    canta de unul singur si nu-l baga nici un presedinte in seama pe la SUMMIT-uri?dar in tara se crede cel mai destept.Aseara am fost revoltata,mi-a provocat greata,dezgust,am plans vazand la TV cum isi bate joc de obida poporului care l-a pus in fruntea tarii sa-si bata joc de el.Ati vazut ce aparat de represiune si-a creat?ce imbracati in solzi de crocodil erau? Am urmarit ,tot mitingul si am vazut ca nu protestatarii i-au intaratat pe jandarmi,ci exact invers.Auzeam de 3000 de jandarmi si trupe speciale la 600 de manifestanti,adica scor 6 la 1. Frumos nu? Se vede ca basescu este mort de frica cu toata camarila lui.JOS BASESCU SI GUVERNU INCOMPETENT ! JANDARMI SI VOI SUNTETI ROMANI !Aveti si voi copii,sotii,parinti si frati.Voi i-ati incitat pe manifestanti,oribil v-ati purtat cu oamenii din piata,voi i-ati impins si i-ati haituit,dar execrabil s-au purtat cei de la DIAS SI SPIR !Nici la revolutie nu am vazut asa ceva.Nu uitati ca acesti tirani nu sunt vesnici,iar voi din popor va trageti,pe care ar trebui sa-l respectati.PREA MULT PENTRU UN POPOR ATAT DE OBIDIT ! VA IUBESC PE TOTI CARE V-ATI EXPUS PAREREA ! DUMNEZEU SA AJUTE POPORUL !

  31. E de preferat o dictatura militara decat sleahta astora de excroci indiferent ca se numesc Basescu Ponta sau Antonescu.De ce credeti ca se iese acum in strada? Pentru ca s-au saturat romanii sa vada cum l-i se da in cap tuturor celor care vor sa faca ceva pentru tara asta. O fi Raed Arafat sirian dar a lasat ceva in urma sa si a avut si taria sa le zica de la obraz ca nu se lasa calcat doar pentru ca a incercat sa stea cu ei la aceeasi masa.Pacat ca unii nu inteleg mai mult.Arafat e mai roman decat toti politicienii nostri la un loc.De asemenea oameni are ROMANIA nevoie.Societatea Civila trebuie sa se dezmorteasca si sa actioneze pentru Romanul de rand.S-a stat destul si s-a privit cum se fura tara asta bucata cu bucata.Am ajuns „nevrotici”si a uitat ca trebuia sa vina in fiecare saptamana in PIATA UNIVERSITATII.Se poarta domnulBasescu de parca nici usturoi n-a mancat nici gura nu-i miroase.E de 7 ani acolo dar n-a vazut cum se fura nici nu stie de ce merg lucrurile prost.DEMISIA nu si-o v-a da sigur asa ca e cazul sa-l ajutam si noi putin.HAIDETI SA OCUPAM PIATA UNIVRSITATII SI SA N-O ELIBERAM DECAT DUPA ERADICAREA CIUMEI POLITICE DE AZI.

  32. SI VOI JANDARMI SUNTETI COPIII NOSTRI!VA PLACE SA VA VEDETI FAMILIILE TRAID DE PE O ZI PE ALTA,PARINTII,SAU COPIII? NU VA GANDITI LA VIITORUL VOSTRU,LA VIITORUL COPIILOR VOSTRI? CU ACEASTA TURMA DE HIENE SI SACALI,CARE NE-AU ROS PANA LA OS,NU VETI AVEA NICI VOI UN VIITOR FERICIT!NU-I INTARATATI PE MANIFESTANTI,CA EI LUPTA SI PENTRU VOI.FITI SI VOI ALATURI DE POPOR,NU-I BATETI DIN ORDINUL NEMERNICILOR SI A SLUGOILOR TIRANULUI HIDOS.SA STITI CA AM PLANS CAND AM VAZUT JANDARMUL LOVIT CU PIATRA IN CAP.PACAT E SI EL COPILUL NOSTRU LA FEL CA SI CELALTI 2 JANDARMI.DUMNEZEU SA-I INSANATOSEASCA CAT MAI REPEDE,LA FEL SI PE CEI RANITI DIN RANDUL MANIFESTANTILOR.BASESCU SI AI LUI SE VOR DUCE DRACULUI,DAR VOI SA FITI IN FATA LUI DUMNEZEU CU MAINILE SI CONSTIINTA CURATA !!!!! PRINTRE PROTESTATARI SUNT:MEDICI,PROFESORI SI ALTI INTELECTUALI,DE CARE ISI BATE JOC BASESCU CEL ATOATESTIUTOR.II VA VENI SI LUI RANDUL CAT D CURAND.SI NOI AM MUNCIT CU PATOS SI CU RAVNA,CU CONSTIINTA IN FATA LEGII SI A TARII,CA ACUM SA-SI BATA JOC BISNITARUL DE BLUGI DE O INTREAGA NATIUNE?ASA A PROCEDAT SI CEAUSESCU DIN GRESEALA IN GRESEALA SPRE VICTORIA FINALA !!!VA ROG DIN SUFLET SA NU-I BATETI PE PARINTII VOSTRI!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger