AcasăNewsHai la mare pe bani putini!

Hai la mare pe bani putini!

Parca distractia este si mai mare cand preturile devin mai accesibiile

Incepand cu data de 2 septembrie si pana la 1 octombrie se modifica tarifele de cazare si servicii la hotelurile cuprinse in programul „Litoralul pentru toti”, ofertele fiind foarte tentante. Preturile variaza intre 179 de lei si 549 pentru sase nopti de cazare.

Parca distractia este si mai mare cand preturile devin mai accesibiile

Astfel, un pachet la un hotel de o stea costa 179 de lei pentru sase nopti fara mic dejun, la doua stele pretul este 209 lei fara mic dejun si 279 de lei cu mic dejun. Cei care doresc alte conditii de cazare, de trei stele, trebuie sa plateasca 240 de lei fara masa de dimineata si 379 de lei cu micul dejun inclus. Confortul asigurat de unhotel de patru stele, cu mic dejun inclus, costa 439 de lei, iar la cinci stele pretul unui pachet este de 549 de lei pentru sase nopti de cazare.

Turistii pot opta si pentru varianta all inclusive, care asigura toate cele trei mese in regim bufet, cu bauturi incluse. In oferta all inclusive intra, in egala masura, si accesul gratuit la locuri de joaca pentru copii, la piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja. Nici tarifele pentru pachetul de cinci nopti in regim all inclusive nu sunt foarte scumpe. Astfel, acestea pornesc de la 695 de lei la un hotel de trei stele, 795 lei la un hotel de patru stele si 895 de lei la cinci stele. In momentul de fata sunt inscrise in program 40 de hoteluri, cu o capacitate totala de peste 3.500 de locuri.

„Intrucat suntem abia la inceputul programului, ne asteptam ca pentru aceasta editie sa avem in jur de 7.000 de locuri disponibile”, a declarat intr-un comunicat Corina Martin, presedintele Asociatiei Litoral-Delta Dunarii si al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT).

Pe de alta parte, daca vreti sa stati mai multe zile in concediu la tarmul Marii Negre, dar nu aveti suficienti bani, exista si facilitatea ca, pana la sfarsitul lunii august,  sa stati mai multe zile, dar sa platiti mai putine. In cadrul programului „Zile gratuite de vacanta”, desfasurat de ANAT impreuna cu hotelierii romani, se pot organiza minivacante de cinci sau sapte zile, dar din care dumneavoastra achitati numai costurile aferente pentru trei, respectiv cinci zile. Pentru ambele programe, biletele se procura numai de la agentiile de turism afiliate la ANAT, si nu direct din hoteluri.

author avatar
eNational
272 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger