AcasăNewsCum explică FRF umilirea de care au avut parte Hagi și Popescu...

Cum explică FRF umilirea de care au avut parte Hagi și Popescu la meciul Austria – Macedonia. Generația de Aur, alungată la tribuna a II-a pe Național Arena

meciHagi și Popescu, umiliți la EURO! Legendele, trimise la tribuna a doua, politicienii la VIP (FOTO)

Jucătorii din Generația de Aur Gheorghe Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu au urmărit meciul de la EURO 2020 dintre Austria și Macedonia de Nord de la tribuna a doua a Arenei Naționale, în timp ce oficialii FRF și mai mulți politicieni au fost repartizați în zona VIP.

În timp ce legendele fotbalului românesc au urmărit meciul printre fani, în lojă au stat politicieni precum Anca Dragu (președinta Senatului), Ludovic Orban (fost premier, președinte PNL), Dan Barna (vice-premier, președinte USR), Bogdan Aurescu (ministrul Afacerilor Externe), Lucian Bode (ministrul Afacerilor Interne), dar și primarul Capitalei, Nicușor Dan. În tribuna oficială s-au mai aflat și Vasile Dâncu, din partea PSD și un apropiat al șefului FRF, dar și Crin Bologa, șeful Direcției Naționale Anticorupție (DNA), care a stat în dreapta ministrului de interne.

Protocol de lux pentru politicieni

Toți cei care au avut locuri la VIP, scrie site-ul gsp.ro, au beneficiat de un protocol de lux. În spatele locurilor de la oficială, sub tribuna I, a fost amenajat un restaurant, în care toate oficialitățile au avut parte de mâncare și băutură de tip bufet suedez.

Gheorghe Popescu a declarat că se aştepta să primească alt bilet, la oficială. „În protocolul cu UEFA, s-a acordat o cotă-parte de 700 de bilete Primăriei. Atât! Ulterior, aceste 700 de bilete au fost împărţite, jumătate-jumătate, între Primărie şi Guvern. Şi am cumpărat pentru prieteni din cota Guvernului, toate erau la tribuna a II-a”, a declarat fostul jucător al echipei naționale de fotbal.

Gică Popescu și Gică Hagi alături de viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu foto Facebook Stelian Bujduveanu

Dorinel Munteanu: „Mă doare sufletul”

Dorinel Munteanu spune că a fost dezamăgit că a fost repartizat la tribuna a doua, dar că, totuși, din pasiune pentru fotbal, a ales să meargă la meci.

„Pentru mine a fost o surpriză foarte mare că am primit un loc la tribuna a doua. Ce să spun? Nu am cuvinte. Din păcate, am fost repartizat în acea zonă. Chiar l-am sunat pe Gică Popescu și l-am întrebat unde are bilet. Mi-a zis că la tribuna a doua. La un asemenea eveniment… ce să facem.. Am zis că mă duc pentru fotbal. Pentru mine nu înseamnă nimic un loc pe fotoliu sau la VIP. Ce să spun, așa am fost repartizat, tratat. Mă doare sufletul, dar ce să facem”, a declarat Dorinel Munteanu la Digi Sport.

Gheorghe Hagi a afirmat la rândul său: „N-am o problemă. Am vrut să văd meciul, am stat unde am avut loc, mi-a plăcut partida, atât pot să spun. În rest, n-am nimic de comentat”.

FRF aruncă vina pe UEFA

Federaţia Română de Fotbal a găsit scuze pentru situația creată și susţine că întregul proces de ticketing la EURO 2020 este gestionat de UEFA, care nu oferă invitaţii.

„Federaţia Română de Fotbal a făcut o cerere de cumpărare de bilete la UEFA, pentru a oferi locuri în tribună fostelor glorii fotbalistice, şi a primit bilete de categoria I. Preţul este tipărit pe bilet. FRF a făcut acest demers pentru 60 de glorii ale fotbalului românesc, oferindu-le cea mai bună variantă avută la dispoziţie la meciurile organizate de UEFA. În privinţa locurilor VIP, facem precizarea că FRF nu a deţinut locuri în acest sector. UEFA a avut invitaţi proprii, străini şi români, printre care conducerea FRF”, se arată în răspunsul FRF.

author avatar
Andreea Vlad
656 afisari

9 COMENTARII

  1. Hagi se plange ca a fost ignorat
    Si a venit la mine si m a intrebat:
    Domnu’Nicusor ne dai loc?Vom sta
    La tribuna doua sau altundeva.
    I-am raspuns cu greu stapanindu mi ura:
    Bai tu asta ,vezi ca intreci masura!
    La tribuna VIPstam doar noi alesii
    Cum de indraznesti ,da o in aia a masii!?
    Ai grija ce faci,si respecta pragul
    Ca aicea stau doar eu, Anca Dragu,
    Bode ,Aurescu,Barna,tot hastagul
    Ludovicul Orban,Dancu zis mosneagu
    Mai lipseste Klaus si cu Morosanu
    Dide ,Bot,si Angy si cu ai lor tot neamu
    Vezi ,aicea sta doar spuma si roua
    Mergi si cauta ti loc la tribuna doua!
    Ce mojici mai tata ,nu mai au rusine
    Ce se cred prostanii ,Se pun ei cu mine?
    Ba cretinii astia nu stiu nici atata
    Ca la carma tarii suntem noi ,elita:
    Alina gorghiu care a rupt paturi
    S a sacrificat si acum ne da sfaturi
    Ce noroc avem ca este aici
    Acum fara ea am fi licurici
    Mai este Raluca care nencetat
    A rupt si ea paturi, s a sacrificat
    Toata spuma tarii este la condus
    Si de asta ceilalti sunt priviti de sus
    Domnul Werner este seful nostru drag
    Datorita lui nu stam azi pe prag
    Datorita lui acum suntem Vip
    El ne a invatat sa nu dam nimic
    La plebei, sa tinem totul pentru noi
    Iar ceilalti prostimea sa sa stea in noroi
    Nesimtita lume ,prin orice tertip
    Vor sa se strecoare ca sa stea laVIP

  2. De unde ai mai aparut si tu Plopene?!Frumos le mai zici la nesimtiti astia care au umplut tara de boli si gunoaie ,care au dus euro la 5 lei si care ni i-au ucis pe cei dragi inchizand spitalele si oprindu i sa fie internati si tratatiAu murit oameni cu zile din cauza incompetentei si rautatii lor Doamne! cum de i mai tine pamantul pe nemernicii astia ticalosi !?

  3. Dar ,,sobolanii rosii’ cum le zici au fost infinit mai buni decat rahatii astia incompetenti bai rahat cu ochi sorosist Mars la baut pisatul!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger