AcasăNewsHagi pleaca din Romania

Hagi pleaca din Romania

„Regele” este tentat sa dea curs uneia dintre ofertele primite din strainatate

Cea mai mare lovitura a iernii in fotbalul romanesc nu are legatura cu Steaua lui Gigi Becali si nici campioana CFR Cluj nu-i implicata in povestea asta. Tunul acestei perioade de mercato il va da Viitorul, care este foarte aproape sa-l coopteze pe Gica Popescu in conducerea clubului!

Regele este tentat sa dea curs uneia dintre ofertele primite din strainatate

Ofertat de tot mai multe echipe din strainatate, Gica Hagi pare decis sa accepte una dintre propuneri, caz in care intreaga responsabilitate a managementului Academiei de la Ovidiu ii va reveni cumnatului sau. Primul pas – Popescu merge cu Viitorul in cantonamentul din Antalya! Deocamdata, nu se stie daca numirea „Baciului” in fruntea clubului se va oficializa acum ori abia la vara, inainte de startul noului sezon. Cert este ca fostul capitan al Barcelonei este o prezenta tot mai constanta in viata gruparii constantene, faza acomodarii fiind deja depasita.

„Oferte din China, Rusia, Ucraina…”

De serviciile lui Gica Hagi s-au aratat interesate mai multe cluburi, in special grupari din Rusia si Ucraina. Chiar si China este o oportunitate, numele „Regelui” fiind foarte cunoscut in Asia.

„Este adevarat, Gica a avut oferte din China, Rusia, Ucraina, foarte multe. A avut o oferta buna si din Vest, de fapt, una foarte buna. Deocamdata, el nu poate sa plece pana nu are lucrurile in regula aici, la Viitorul”, a declarat Popescu. „Baciul” s-a referit inclusiv la posibilitatea de a prelua conducerea clubului de la cumnatul sau: „E adevarat ce s-a scris in presa. Eu am aceasta posibilitate, Gica vorbesc foarte mult cu Hagi. Discutam de fotbal, avem o colaborare intre scoala mea si academia lui. Eu am fost alaturi de el neconditionat, fara sa am o functie in club. Nu am discutat cu Gica posibilitatea ca el sa plece si eu sa administrez tot,dar cu siguranta ca nu l-as refuza, as face-o cu mare placere”.

Galca, favorit sa preia echipa

In cazul in care Hagi va pleca de la Viitorul, favorit sa antreneze echipa este Costel Galca, fostul tehnician al Stelei. Nu o data „Regele” l-a laudat pe fostul sau coleg din Generatia de Aur, iar Popescu ii recunoaste si el valoarea: „Costel Galca a dovedit, cat timp a fost la Steaua, ca e un antrenor foarte bun”.

Reamintim ca nu mai departe de acum o luna Hagi declara ca vrea sa profeze intr-un campionat mai puternic din strainatate: „Rabdare? Voi vedea cat o sa mai am. La un moment dat, o sa-mi doresc sa am si eu presiunea sa castig campionatul, presiunea care ma motiveaza si pe mine. Imi doresc altceva. Nu mai pot sa stau aici, sa ma bata jucatorii pe care i-am crescut eu. Vreau sa fac o echipa mare. Daca nu, plec!”.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
488 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger