AcasăNewsGyuri Pascu ar fi fost atras de un cult: "Se schimbase"

Gyuri Pascu ar fi fost atras de un cult: „Se schimbase”

La cateva zile de la moartea sa, si la foarte scurta vreme de cand fosta sa sotie, in casa careia si-a gasit sfarsitul, a iesit in spatiul public spunand ca nu a reusit sa-l convinga pe Gyuri pascu sa mearga la medic, un apropiat al artistului sustine o alta varianta.

Mai exact, barbatul – descris intr-un articol postat, marti, pe blogul lui Catalin Tolontan drept un „prieten foarte apropiat al actorului” – a ales sa povesteasca aspecte nestiute pana acum despre Pascu. Si anume ca ar fi fost atras, in ultimii ani, de un cult – Dang- fondat de un guru nascut in Vietnam, ai carei adepti cred ca s-ar putea vindeca boli grave altfel decat prin apelul la medicina clasica. Miscarea ar avea in jur de 3 milioane de practicanti in mai multe state ale lumii. Filiala din Romania ar fi condusa chiar de Daniela Marin, fosta sotie a lui Pascu.

„Pur si simplu, Gyuri a fost o victima a propriei bunatati”, sustine sursa respectiva, ramasa anonima. Amicul artistului adauga, citat pe acelasi blog, urmatoarele aspecte: „conform ideilor lor, sa te duci la doctori e pierdere de vreme pentru ca tot ce pot vindeca doctorii e corpul fizic, pe cand prin practicile cultului vindeci toate corpurile astrale pana la nivelul 7”, dar si ca „Gyuri se schimbase. Mi-a declamat ca scopul vietii e sa te inalti si sa te pulverizezi in lumina, devenind nemuritor prin osardie religioasa”.

Pana la aceasta ora, fosta sotie a lui Pascu nu a comentat in niciun fel spusele barbatului care s-a recomandat a fi fost prietenul actorului care a pierit in dimineata zilei de 26 septembrie, la varsta de 55 de ani, rapus de un infarct.

author avatar
eNational
282 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger