AcasăNewsGyorgy Frunda vrea sa rupa Coalitia

Gyorgy Frunda vrea sa rupa Coalitia

Gyorgy Frunda se incapataneaza sa le arate colegilor din UDMR ca politica fara PDL este mult mai dulce

Senatorul Gyorgy Frunda le-a cerut colegilor din UDMR sa de-a dracu’ intelegerea cu PDL-ul si sa iasa cat mai repede de la guvernare.

Gyorgy Frunda se incapataneaza sa le arate colegilor din UDMR ca politica fara PDL este mult mai dulce

UDMR trebuia sa-l lase pe Emil Boc cu Executivu-n balta inca din momentul in care democrat-liberalii au incalcat pentru prima data protocolul Coalitiei. Cel putin asa sustine Gyorgy Frunda, care face un apel la colegii sai din Uniune, cerandu-le sa reactioneze macar in ceasul al doisprezecelea. “Eu cred de mult timp ca UDMR trebuia sa iasa din coalitia de guvernare. Noi am incheiat in primavara un protocol in cadrul conventiei, in care am prevazut niste acte normative, niste masuri economice pe care trebuia sa le ia Guvernul in anumite termene. Pe langa faptul ca nu s-a adoptat Legea Minoritatilor Nationale pana la sfarsitul lui iunie, asa cum e prevazut in protocol, care era motiv de iesire din Coalitie asa cum a spus presedintele UDMR, asa cum au spus mai multi ministri si conducatorii UDMR, nu am facut acest pas”, a declarat Frunda. Totodata, acesta a precizat ca intentia PDL-ului de a comasa alegerile poate fi un motiv la fel de bun pentru ca UDMR-ul sa-si  faca bagajul. In ceea ce priveste optiunile Uniunii, senatorul Gyorgy Frunda considera ca o alianta cu USL poate fi luata-n calcul. Ce-i drept, daca UDMR va face pasul in afara Coalitiei, ce-l mai probabil DNA-ul va lua la puricat zugraveala si termopanele tuturor demnitarilor maghiari. Scenariu luat in calcul si de Frunda care de altfel a reclamat “hartuirea” la care sunt supusi udemeristi.

Eckstein Kovacs il paraseste pe Basescu

Pedelistii ar putea sa ramana fara parteneri de guvernare

Peter Eckstein Kovacs a demisionat, ieri, din functia de consilier prezidential, precizand ca motivul il constitue diferendul de opinie pe care-l are cu seful statului privind proiectul Rosia Montana. “Demisia mea are la baza punctul meu de vedere exprimat in legatura cu investitia de la Rosia Montana, care nu coincide cu cea a presedintelui Traian Basescu. Ca si consilier prezidential ar fi trebuit sa sustin initiativele presedintelui, ori in acest caz nu o pot face”, a declarat Eckstein Kovacs.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
714 afisari

3 COMENTARII

  1. Ar fi cazul sa rupeti coalitia pana nu va fi prea tarziu,cand basescu vava rupe si pe voi in doua,doar se stie ca el asta are in sange samanta de scandal

  2. Nu-mi explic cum agramati ca cel care a scris articolul, care nu au nici cele mai elementare notiuni de ortografie,pot sa scrie intr-un ziar si sunt mentinuti acolo.
    Nici in clasele primare nu este admisibil sa scrii:de-a cind e un singur cuvint!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    RUSINE!La sapa cu ei!!!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger