AcasăGwyneth Paltrow a pozat topless

Gwyneth Paltrow a pozat topless

Gwyneth Paltrow nu isi arata varsta de 38 de ani, nici faptul ca a nascut de doua ori. De aceea isi arata trupul gol, fara prejudecati. In ultimul numar al revistei Vanity Fair, ea a pozat purtand doar bijuterii Luis Vuitton si ciorapi plasa.

Intr-o atitudine pe jumatate timida pe jumatate provocatoare, Paltrow a purtat un colier, cercei si inele Vuitton, in suplimentul publicitar al revistei.

Blondina are parul ridicat de pe ceafa. Machiajul este unul natural, cu ochii mai puternic conturati. Gwyneth arata supla, in plina forma si fara nici o urma de vergeturi de pe urma celor noua nasteri.

Vedeta, care se trezeste in fiecare dimineata la 4.30, pentru a face exercitii, este renumita pentru pasiunea sa pentru yoga si hrana sanatoasa, scrie Daily Mail. Intr-un interviu recent ea declara: „Nu sunt deloc o persoana matinala. Este pur si simplu vointa. Sunt foarte stricta cu mine insami. Cand fac exercitii sase zile pe saptamana si mananc sanatos, ma simt mult mai bine.”

Gwyneth Paltrow este maritata cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin si impreuna au doi copii: Apple de 7 ani si Moses de 5 ani.