AcasăNewsGuvernul trimite locuinte modulare in Alba, dupa inundatii

Guvernul trimite locuinte modulare in Alba, dupa inundatii

Executivul promite sa vina in sprijinul familiilor greu incercate de furia naturii si de inundatiile care le-au distrus gospodariile.

Astfel ca, in cadrul sedintei de Guvern de miercuri, urmeaza sa se dea unda verde unei hotarari prin care sa se trimita in judetul Alba locuinte modulare.

Din cate a anuntat Viorica Dancila la inceputul reuniunii Cabinetului sau, prima sedinta in noua componenta – cu Ana Bichall ministru „deplin” la Justitie si, totodata, vicepremier interimar la parteneriate strategice, Roxana Minzatu la Fonduri Europene si, respectiv, cu Natalia Intotero revenita in fruntea Ministerului pentru romanii de pretutindeni – urmeaza sa se scoata din rezerva de stat nu doar astfel de locuinte, ci si ajutoare – constand in produse de stricta necesitate – pentru oamenii afectati de inundatiile ce au avut loc in judetul Alba.

Premierul a tinut, totodata, sa sublinieze ca Guvernul e gata sa trimita si alte ajutoare in zonele cu astfel de probleme, in functie de solicitarile primite din tara.

author avatar
Cristina Stefan
79 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger