AcasăNewsGuvernul televiziunilor sau televiziunile guvernului?

Guvernul televiziunilor sau televiziunile guvernului?

Rareș Bogdan: deși este pe locul al treilea, Realitatea Tv este pe locul întâi!

Il vad pe Rares Bogdan in transmisie directa. „Rares Bogdan la Cetatea Histria. Histria, leaganul civilizatiei”, plesneste burtiera de atata mandrie. Rares Bogdan ne preda istoria, nu stiu cum este corect, in viu sau pe viu? Sa nu-l recunosti pe sotul doamnei cu rochia din flori, mai ales ca nu are in buzunar batista de mort de lux. Sotul, nu sotia. Sa predea istoria in tricou mi se pare o fantezie ieftina, iar cand lauda nisipul cu pomana de publicitate sa fie in costum, ca si cum ar toca in studiou facerea si desfacerea guvernelor.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagrares bogdan title=Rareș Bogdan data wpil keyword link=linked>Rareș Bogdan<a> deși este pe locul al<br >treilea Realitatea Tv este pe locul întâi

Distinsul cetatean Bogdan inca nu a invatat ca guvernele sunt trecatoare, ca apa, dar istoria ramane. De istoria unei Romanii destepte e vorba, nu de cea careia ii dedica guverne de conjunctura, la un pas de a se jura cu mana pe rating ca sunt facute de el.

Guvernul esarfelor

El, ca si altii de pe la alte „televizuini”, isi alinieaza in platourile Realitatii artileria grea. Grea, crede el. Ramasa grea si nefatata, cred eu. Niste domni despre care am inteles ca ar fi parlamentari, desi, dupa cum vorbesc, nu cred ca i-ar fi ales vreun om inteligent, isi dau cu presupusul. Construiesc guvernele dupa cum le canta interesele Realitatii TV, ca sa mai prinda si alte emisiuni unde sa-si arate sclipirea mintii politice.

Mihai Gâdea a inventat România<br >cu opt premieri căci opt erau pe listă

In tara datului cu presupusul, Rares Bogdan e regele guvernelor, chiar daca ele se naruie inainte de a vedea lumina zilei. Smecherie ieftina, caci acei domni de care vorbeam se folosesc de „televizuina” ca sa-si etaleze vorbirea din citate invatate pe de rost, ca tare bine dau bine la populime. Isi promoveaza partidul indeobste neputincios si cam atat. Avantajul unui prezumtiv guvern? Niciunul. Avantajul Realitatii TV? Il ajuta pe Rares Bogdan sa-si etaleze esarfele si batistele de mort de lux, asortate la costumele de 1.000 de euro. Daca nu si le permite, inseamna ca se lauda la misto cu veniturile lui.

Executivul s-a nascut dupa dictare

Batalie mare, insa, intre Antena 3 si Romania TV. Fiecare are un guvern al ei. Si va avea intotdeauna, caci plaja de naivi neacoperita de Realitatea este foarte mare. Ambele au abonament la PSD si PSD la ele. Foarte bine, trebuie sa ii vada lumea si pe ei cum se intrec in presupuneri de partid. Fac guverne la comun, dupa aceeasi dictare, iar in final se cearta pe motiv de cine a dat primul formula corecta. Cum cine? PSD, caci Gadea si Ciutacu nu aveau informatia de la Sfantul Duh! Ca timp de doua saptamani lumea a cascat ochii la ei ca la Sfanta Fecioara de la Fátima nu inseamna ca guvernul nou nascut ar fi al televiziunilor. Nici pomeneala. Poate invers, caci era nevoie de acrobatii politice la inaltime, iar multimea trebuia sa stea cu sufletul la gura daca aproba Iohannis premierul propus de PSD si ALDE. A creiona un salt fara plasa este doar o cotcarie, caci premierul, acolo unde trebuia, era cunoscut de dinainte. S-a nascut vreun guvern din melanjul de opinii mestecate cu nesat de parerologii de partid, de ocazie sau cu norma la televiziunile astea? Niciodata! O fi cald afara si ni s-o blegi desteptaciunea, dar nici sa crezi ca o televiziune poate produce un guvern, dupa cum le place realizatorilor si producatorilor sa se impauneze.

author avatar
Valentin Boeru
1.796 afisari

1 COMENTARIU

  1. Rares Bogdan, Gadea, Banciu, Ciuvica, Ursu, Orcan si or mai fi cativa sunt cretinoizii care se dau destepti si care otravesc atmosfera presei cu dejectiile creierelor lor!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger