AcasăNewsGuvernul tabloid

Guvernul tabloid

Am experienta, voi face niste IMM-uri glossy

Pe caldura asta cumplita, care parjoleste tara cu 43 de grade la umbra, PSD a facut cel mai bun lucru ca sa ne racoreasca. Nu a putut sa dea aer conditionat la punga si nici nu a montat pe strada gheise cu evantaie, ca sa ne „simtem” si noi bine. In schimb, a dat tarii un guvern racoritor si voios „ca un sprit de vara cu manecuta scurta”, cum spunea un jurnalist celebru in perioada de romantism a presei postdecembriste .

Un filosof la Economie Sunt ministru Deci exist

Ca are buchet si merge repede nu e nimic. Mai poti sa iei unul, ca nu te ameteste. Dar Guvernul mai e si vesel si usor ca un tabloid pe care il dai gata in metrou, intre Berceni si Victoriei, ca doar nu stai sa citesti. Te uiti la titluri si la poze si e de ajuns, ti-ai facut o parere.

Atentie! Peronul pe dreapta

Guvernul pare a fi o impestritatura, dar asa sunt tabloidele. Au si o ancheta despre vedeta careia i s-a furat colectia de bikini de agatat, si un reportaj cu duduia Nuti care scoala tot blocul cand face sex, si scandaluri cu jurnaliste prinse cu adulterul pe bancheta din spate, si incendiul din Pantelimon, unde sotul a descoperit, in pat, langa nevasta moarta, un barbat la fel de mort, dar care nu era el.

Am experienta voi face niste IMM uri glossy

Tabloidul nu este facut sa se ia la tranta cu neuronii cititorului. Ii da acestuia lucruri usoare si atragatoare, cu sclipici pe ele, pe care nu are decat sa le tina minte daca ii ajuta la ceva. Nici macar nu trebuie sa le inteleaga. E de ajuns sa se uite la niste poze cu sani magnifici si funduri bombate, se anunta Victoriei si, daca nu e prost de tot, iese pe peronul din dreapta.

Asistente TV, secretari de stat

Spuneam ca Guvernul este vesel si usor. Pai, cum sa fie altfel? Cu Lucian Romascanu la Cultura nu poate fi incruntat. Distinsul a prestat ca director al doua tabloide de mare chilotareala, Libertatea si Can-Can. Doua ziare de exceptie, unde nu gaseai o vorba despre cultura, despre portretisca in plina explozie a Renasterii, de exemplu, ci doar despre cultura portjartierelor si a jartelelor din showbiz. Cea mai interesanta pata de culoare pare a fi Mihai Fifor. O culoare galbena, palida vreau sa zic. Cred ca si lui i s-a facut rau cand s-a trezit ministru la Economie.

Cu expozitia Mona Lisa fara sutien voi rupe gura targului

Omul a spus ca nu se pricepe, ca nu este economist, a terminat Filosofia, dar l-a incurajat Mihai Tudose, zicand ca nu trebuie sa se priceapa, ii trebuie doar bun-simt de a-i pune la treaba pe ceilalti. Aha, deci asa, carevasazica! Fifore, asta-i cheia succesului. Fara abordari hegeliene sau proustiene, ci suturi in fund! Ilan Laufer ramane, de departe, omul de talent in guvernul tabloid. Are experienta pozelor cu patratele pe burta, a cluburilor, a aventurilor cu scandaluri si intoarceri la iubita, despre care normal ca presa a mintit, nenorocita de ea! Daca ar avea un dram de imaginatie, Dragnea ar numi secretari de stat toate asitentele TV. Fetele astea chiar stiu sa faca bani si se pricep la tabloid.

author avatar
Valentin Boeru
1.880 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger