AcasăNewsGuvernul, sabotat din interior

Guvernul, sabotat din interior

Membrii Cabinetului Boc au cam ramas fara majoritate in Parlament

Pe langa ruptura care a intervenit in relatia cu presedintele tarii, Emil Boc, in calitate de  sef al Executivului, trebuie acum sa faca fata si atacurilor din interiorul coalitiei.

Membrii Cabinetului Boc au cam ramas fara majoritate in Parlament

Majoritatea pe care se sprijina Guvernul se duce usor-usor de sufletul intereselor personale/electorale. De la inceputul sesiunii parlamentare, coalitia cu greu mai reuseste sa-si adune oamenii la vot. Daca la Camera Deputatilor lucrurile sa zicem ca merg cat de cat, la Senat, vechea garda democrata (Vasile Blaga, Radu Berceanu, Petru Filip etc)  a pus deja in aplicare un plan mai vechi care viza blocarea la mantinela a lui Emil Boc si a initiativelor promovate de echipa acestuia.  In aceste conditii, PDL cu greu mai reuseste sa aduca 30 de senatori la vor din totalul de 49.

Asa se face ca ieri, sedinta de plen a Senatului a fost suspendata din lipsa de cvorum, iar Legea asistentei sociale, pe care Sulfina Barbu trebuie musai sa o treaca prin Parlament, a fost din nou amanata. Situatia este speculata de reprezentantii opozitiei, lucru recunoscut de liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu. “Au o mare problema. Sunt incapabili la ora actuala sa faca aceasta mobilizare”, a mai precizat Sarbu.

 

 

 

author avatar
eNational
351 afisari

1 COMENTARIU

  1. rezolvarea e la mana lui basescu.trimite dna la blaga si berceanu sa-i stranga nitel de outze,ca motive sunt destule,doar sa vrea s-o faca si se deblocheaza senatul intr-o saptamana!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger