AcasăNewsGuvernul, noi discuții pe OUG privind amânarea ratelor. Cîțu a pornit să...

Guvernul, noi discuții pe OUG privind amânarea ratelor. Cîțu a pornit să explice, Orban a pus punctul pe i (VIDEO)

Guvernanții discută din nou, în ședința aflată în plină desfășurare la această oră, pe marginea ordonanței de urgență ce prevede amânarea plății ratelor bancare.

Totul, pentru a se lămuri unele aspecte ce au fost îndelung comentate în spațiul public în ultimele zile. Una dintre ele vizează acea „dobândă la dobândă”.

„Sunt câteva clarificări care au fost omise din ordonanța trecută. Am văzut discuții în spațiul public și să nu mai existe discuția despre dobândă la dobândă sau cine poate beneficia, când poate beneficia. Am extins și perioada până la care se pot face aceste cereri (…) am extins la cel mai târziu 45 de zile de la intrarea în vigoare a prezentei ordonanțe (…) să facă cerere către bancă”, a încercat să lămurească ministrul Finanțelor.

Premierul a simțit, însă. nevoia să facă o recapitulare cât mai clară a spuselor lui Cîțu, drept urmare a „tradus” explicațiile ministrului, de față cu acesta și cu restul Cabinetului. „Bun, deci ca să fiu clar. Deci nu se mai capitalizează dobânda pentru creditele ipotecare. 2. Se prelungește termenul până la care se poate depune cererea de către persoana fizică sau juridică, pentru suspendarea plății. 3. Li se dă posibilitatea celor care solicită ca, până la momentul în care solicită, în cazul în care au restanțe la plata creditelor, să poată să își aducă creditele la zi”, a conchis Ludovic Orban.

172 afisari

4 COMENTARII

  1. doua capete seci care fac teoria nimicului la infinit!!!!!!!!!!slugi netrebnice la ppe !!!!

  2. Când am spus că trebuie să subtitreze discursurile ! traduse din română în română..am văzut azi ședință de guvern , băi fraților îți venea să-ți dai cu Tesla in coaie..ce mizerie, bulibașa in fruntea mesei,iar limbricii mascați orăcăiau fiecare după regia făcută … interesant era o arătare de vreo 2 metri care făcea poze la pereți, tavan..un fotograf in civil care-l păzea pe bulibașa

  3. Ba baieti, pai scriet-i lui Citu totul pe hartie, se pare ca are probleme cu capu, daca la varsta asta uita ?
    Situatia e rea, si in frumtea celui care trebuie sa administreze banii tarii, sta un om de teapa lui Citu !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger