AcasăNewsGuvernul Ciolos "nu trebuia sa existe"

Guvernul Ciolos „nu trebuia sa existe”

Un fost ministru in Cabinetul Cioloş afirma ca Guvernul tehnocrat nu ar fi trebuit sa existe. In schimb, dupa caderea Guvernului Ponta, ar fi trebuit sa se organizeze alegeri anticipate. Afirmatiile apartin fostului ministru al Justitiei Raluca Pruna  care, iata, in pragul alegerilor europarlamentare pare ca s-a mai trezit din euforia tehnocratiei.

Trezirea asta a Ralucai Pruna s-a produs fix la miezul noptii si s-a reprodus pe Facebook, intr-un mesaj care incearca sa combata ideea ca ea ar fi avut o contribuţie la realizarea raportului MCV pentru Romania. Pruna anunţa şi ca va candida, insa nu şi funcţia pe care o vizeaza. „Pe culmile manipularii. Daca nu stiati, sunt autoarea raportului MCV, e scris de mine. Trebuie sa admit si ca sunt nerecunoscatoare. Ca desi m-a votat PSD in Parlament acum 3 ani, o data cu tot guvernul Ciolos, sunt azi impotriva PSD. Fals, sunt impotriva hotiei indiferent de partid. Dar admit ca am gresit, acceptand sa stau intr-un guvern tehnocrat cand de fapt trebuia sa avem anticipate. Am ajutat prin munca mea PSD sa isi revina si sa castige alegerile. Asta este crucea pe care eu si altii din acel guvern o purtam”, a scris Pruna, incheindu-si mesajul de pe Facebook cu hastagul #nevedemincampanie. Asadar, se pare ca multi se vor trezi acum, in prag de alegeri. Pe culmile manipularii, fireste.

author avatar
Andrei Coman
313 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pare sa fie un nou „apel al bocancilor” sie…Cum au aparut ei, din spuma ma-si, dansand macabru peste rugul inca nestins…”Drepturile omului sunt un lux teoretic…” si „sunt in afiliatie de idei cu Monica Macovei” sunt cele mai importante ziceri ale individei, cea mai mare „realizare” fiind Ordonanta 6/Pruna, aia prin care a dat un scuipat cu directie CC si cetateanului roman, in sensul primelor sale convingeri, adica a dat, prin ordonanta(!), vineri noaptea (ca asasinii cei mai jegosi) drept de anchete penale SRI-ului, de fapt, ordonanta a fost facuta de SRI si asumata de cuplul sinistru Ciolos-Pruna. Faptul ca individa si-a castigat primii bani ca orice tanar roman independent, adica subofiter SIE, n-are nicio legatura cu trecutul securist al tatalului si nici detasarea procurorului frate la PG, fara niciun merit, n-are legatura cu fratietatea oengista Lazar-Pruna…Doamne, nu mai scapam de insailarile astea securiste, incuscrite si cu cozile innodate!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger